Manikīrs, aktieris vai politiķis? Piemērotākās profesijas katrai Zodiaka zīmei

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Lai arī karjeras izvēle ir katra individuāls ceļš, zvaigznes var pateikt, kurš darbs ir piemērotākais katrai Zodiaka zīmei. Varbūt ir pienācis laiks izmantot savus zvaigžņu dotos talantus? Par piemērotākajām profesijām katrai Zodiaka zīmei vēsta portāls "Postimees".

Auns

Ja ir darbs, kurā Auns noteikti atradīs sevi, tad tas ir koučings visās iespējamās formās. Kā dabisks līderis jūs varat vadīt cilvēkus veiksmīgos virzienos. Neatkarīgi no tā, vai esat finanšu vai sporta treneris, jūs zināt, kā maksimāli izmantot cilvēku talantus. Jums ir lieliskas iespējas izdarīt kaut ko labu un dot ieguldījumu citu panākumos. Jūs izstarojat enerģiju, kas piesātina jūsu apkārtni. Atcerieties, ka jūsu kaislības ir ārkārtīgi iedvesmojošas. Varbūt jūs to nezināt, bet esat lielisks motivators citiem.

Vērsis

Vērsis mīl sevi ieskaut ar skaistiem priekšmetiem. Jums ir jābūt darbam, kas apvieno biznesu ar prieku. Lai būtu laimīgs, jums jādara kaut kas tāds, kas apmierina visas jūsu maņas. Lasīšanas un rakstīšanas prasmi jums devušas arī zvaigznes. Varbūt jums vajadzētu apsvērt rakstīšanas karjeru, kuru varat attīstīt kā hobiju? 

Dvīņi

Sēdošs darbs? Nē paldies. Jums nepieciešama pastāvīga prāta stimulēšana. Jums ir jābūt profesijai, kurai nepieciešami bieži komandējumi vai tikšanās ar cilvēkiem. Mediju karjera ir ideāls izaicinājums. Jums ir labas izredzes kļūt par veiksmīgu TV žurnālistu vai ziņu redaktoru. Merkurs ir devis jums talantu atrast faktus un prasmi paziņot informāciju citiem.

Vēzis

Vēžiem ir spēja pielāgoties dažādām situācijām. Jūsu karjeras iespējas ir bezgalīgas. Jūs mīlat pagātni, tāpēc darbs ar pagātni, piemēram, vēsturnieks, antikvariātu pārdošana sagādās jums lielu gandarījumu. Jūs varat ļoti brīvi un draudzīgi nodot savas zināšanas citiem. Jūsu lielākā aizraušanās var būt ienākumu avots.

Lauva

Lauvas ir lieliski motivētāji, kas iedvesmo citus ar savu drosmi. Jūs būtu labs karjeras konsultants vai lielisks treneris kautrīgiem cilvēkiem, kuriem dzīvē grūti sasniegt mērķus. Ar savu labestīgo izskatu jūs viegli iemantojat uzticību cilvēkos. Galu galā Lauvas ir dzimušas zvaigznes. Jūs zināt, kā izlauzties augšā un paspīdēt. Radošā domāšana ir jūsu specialitāte.

Jaunava

Jaunavas ir ļoti uzmanīgas pret detaļām, kas padara tās par medicīnas meistariem. Sākot no ārsta līdz farmaceitam, jūs pierādīsiet sevi ar veselību saistītās profesijās. Jūs esat organizēts, domājošs un gādīgs. Cilvēki vēršas pie jums pēc padoma. Jaunavas var arī kļūt par labu uztura speciālistu, masāžas terapeitu vai analītiķi lielā korporācijā. Visi zina, ka uz jums vienmēr var paļauties.

Svari

Svariem ir jābūt darbam, kas ienes harmoniju citu dzīvē. Jums ir izrāviena spēks un liela motivācija pacelties uz augšu un palīdzēt cilvēkiem. Jūs varat veikt būtiskas izmaiņas, kurām būs liela ietekme uz jūsu vidi. Jūs kontrolējošā Venēra padara jūs par labu juristu vai padomdevēju. Viss, kas saistīts ar cilvēku attiecībām, ir ideāli piemērots jūsu zīmei. Vai jūsu personības mākslinieciskā puse ir ārkārtīgi attīstīta? Izmantojiet savu iedzimto estētikas izjūtu, lai kļūtu par stilistu, interjera dizaineru vai mākslas galerijas vadītāju.

Skorpions

Skorpioni ir imūni pret izmaiņām vai viedokļiem no ārpasaules. Jūs visvairāk vērtējat savu viedokli. Jūs esat izturīgs pret ienaidnieku viedokli, kas dod lielas iespējas mākslā. Režisora, dzejnieka vai mūziķa darbs iet roku rokā ar jūsu dvēseles vajadzībām. Jūs esat strādīgs un radošs, un jūsu prāts rit ar pilnu jaudu. 

Strēlnieks

Strēlnieka misija ir kļūt par profesionāli biznesā, ar kuru viņš nodarbojas. Šīs Zodiaka zīmes cilvēki ir lieliski zinātnieki, arheologi, filozofi un visu iespējamo jomu eksperti. Lai atklātu savu aicinājumu, jums jāklausa sava sirds. Darbā būsiet apmierināts tikai tad, ja darīsiet to, kas patiesi patīk. Strēlniekos ir pētnieks, kurš nepadosies, kamēr nedarīs kaut ko cilvēces labā. Jūs varat viegli pārliecināt citus par savu ideju un atrast plašu cienītāju loku.

Mežāzis

Lai ko jūs uzsāktu, jūs to paveicat līdz galam. Jūsu pacietība atšķiras no citām Zodiaka zīmēm. Karjera arhitektūras vai nekustamā īpašuma pārdošanas jomā ir ideāls izaicinājums. Turklāt jūs pierādīsiet sevi kā korporatīvās sistēmas darbinieku. Jums piemīt uzņēmējdarbības talants un idejas jaunajiem uzņēmumiem, kas var kļūt par kaut ko patiešām lielu. Jūs ātri saņemat paaugstinājumus un palīdzat savam uzņēmumam augt. Kā priekšnieks jūs vēlaties uzlabot darba apstākļus. Cilvēki Mežāžus ļoti ciena. Ziniet, ka Mežāžiem ir dabiska dāvana uzkāpt savas sapņu karjeras augšgalā.

Ūdensvīrs

Ūdensvīram jāstrādā organizācijā, kas darbojas sabiedrības labā. Jūs esat uzticīgs savai morālei un sekojat instinktam, lai palīdzētu citiem. Jums jāpiedalās kā aktīvistam, lai pamatotu savu iemeslu. Darbā Ūdensvīrs novērtē brīvību un individuālismu. Jūs varat būt mākslinieks, sociālais darbinieks vai vides aizstāvis, palīdzot tiem, kuriem vajadzīga palīdzība.

Zivis

Zivis ir ļoti dvēseliska Zodiaka zīme, kas zina, kā darbojas cilvēka dvēsele. Šī dāvana kopā ar jūsu iedzimto empātiju padara jūs par izcilu terapeitu. Strādājot šajā profesijā, jūs varētu citiem parādīt, kā pareizi pārvaldīt savas emocijas. Jūsu spēcīgā intuīcija padara Zivis arī par lielisku padomdevēju citu cilvēku problēmu risināšanā. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu