Šārona Stouna atklāj patiesību par savas karjeras pikantāko ainu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Šārona Stouna
Šārona Stouna Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu aktrise Šārona Stouna (63) atklāj, ka nav tikusi brīdināta par viņas intīmās zonas izrādīšanu bēdīgi slavenajā ainā filmā "Pamatinstinkts" (Basic Instinct).

Šārona savā memuārā, ko publiskojis "Vanity Fair", aprakstīja 1992. gada erotiskās drāmas uzņemšanas aizkulises, atklājot: lai arī filma padarīja viņu par zvaigzni, pēc "šausminošās" pieredzes, atveidojot lomu, viņa saskārusies ar "briesmīgiem murgiem".

Stouna filmā atveidoja aizdomās turēto par slepkavību - Katrīnu Tramelu. Viņa savā memuārā atsaucās uz nopratināšanas ainu. "Pēc tam, kad mēs pabeidzām filmēt "Pamatinstinktu", mani pasauca, lai to noskatītos. Nevis vienai kopā ar režisoru, kā es to biju paredzējusi, bet gan istabā pilnā ar aģentiem un juristiem lielākoties, kuriem nebija nekādas daļas gar projektu."

"Tā bija pirmā reize, kad es ieraudzīju, ka mana vulva ir uzfilmēta, - ilgi pēc tam, kad man sacīja: "Mēs neko neredzam - man tikai vajag, lai tu novelc biksītes, jo baltā krāsa atspīd gaismā un ir redzams, ka tev tās ir uzvilktas.""

Filma "Pamatinstinkts", kurā bez Stounas piedalās arī aktieris Maikls Duglass, tika nominēta divām "Oskara" balvām.

Kā apgalvo Stouna, viņa esot iesitusi pļauku režisoram Polam Verhovenam, aizgājusi prom, iesēdusies mašīnā un zvanījusi savam advokātam Martijam Singeram.

Stouna atklāj, ka pēc konsultācijas ar advokātu tomēr necēla prasību pret režisoru par skandalozo ainu. "Kāpēc? Tāpēc, ka tā atbilda filmai un tēlam, un, galu galā, es to izdarīju."

Režisors iepriekš intervijās noliedza, ka Stouna nav piekritusi savas kājstarpes filmēšanai.  "Šarona melo," viņš sacīja 2017. gadā. "Ikviena aktrise apzinās, kas tiks parādīts, ja viņai tiek lūgts novilkt apakšveļu un kājstarpe tiek vērsta pret kameru."

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu