Otrdienas horoskops

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pablo Merchán Montes/Unsplash.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Tu nezināsi, kā vien izrādīties savam iecerētajam, plānosi kopīgu vakaru un satrakosies, ja uzzināsi, ka otram ir citi plāni. Iespējamas greizsirdības scēnas no tavas puses.

VĒRSIS Būsi gatavs varoņdarbiem, gribēsi izcelties darbā. Pieaugs arī tava seksuālā enerģija, tāpēc tev nebūs nekas pretim brīvajā laikā pievērsties erotiskām rotaļām kopā ar mīļoto.

DVĪŅI Darba lietas steigsi nobeigt pēc iespējas ātrāk, lai vakarā varētu baudīt ko aizraujošāku. Iespējams, tevi uzaicinās piedalīties kādā pasākumā. Tu sabužināsi savas “spalviņas” un dosies dzīvē!

VĒZIS Nesāc novelt vainu uz citiem, ja labi zini, ka tieši tavas paviršības dēļ kaut kas noticis. Emocijas traucēs pieņemt objektīvus lēmumus. Iespējams, vakaru gribēsi pavadīt vientulībā.

LAUVA Rīta cēlienu pavadīsi filozofiskās pārdomās. Iespējams, pie tā būs vainojams kāds naktī redzēts sapnis. Sapratīsi, ka tevi arvien vairāk sāk interesēt ezoteriskas lietas, vēlies tās apgūt un izprast.

JAUNAVA Tu nesamierināsies, ja tiksi atstumts no kāda projekta vai mīļotais cilvēks nebūs gana vērīgs pret tevi. Katrā ziņā diena paies visai kareivīgā noskaņojumā. Šodien veiksies radošās lietas.

SVARI Iespējams, tevi apciemos vai ar tevi sazināsies kāds radinieks. Darba lietas veiksi mazliet izklaidīgi, jo prātosi par attiecību peripetijām. Svarīgi būt piesardzīgam, kārtojot materiālas dabas jautājumus.

SKORPIONS Varbūt apmeklēsi astrologu vai zīlnieku, jo meklēsi atbildes uz sevi interesējošiem jautājumiem. Vakarā kā uz burvja mājienu mainīsies oma, pieaugs enerģija un būsi romantiski noskaņots.

STRĒLNIEKS Diena iesāksies nedaudz miegaini, bet jau uz vakarpusi pieaugs enerģija. Iespējams, darba laikā neko īpašu arī nepaveiksi, toties darbosies mājas apstākļos.

MEŽĀZIS Varbūt gribēsi vairāk pabūt kopā ar savu otro pusīti un pēc darba uzaicināsi viņu uz kādu pasākumu. Tavu rīcību vadīs emocijas, jūtas, mīlestība. Vakars var izvērsties romantiskās noskaņās.

ŪDENSVĪRS Būsi aktīvs, centīsies visādi apliecināt savas patiesās spējas. Labi apzināsies, ka, nepadarot kaut ko līdz galam, tu riskē iedragāt savu profesionālo reputāciju.

ZIVIS Rūpēsies par ģimenes labklājību vai palīdzēsi bērniem mājas darbos. Tevi māks sirdsapziņas pārmetumi, ka pēdējā laikā maz uzmanības velti savējiem, un tagad metīsies to kompensēt.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu