"Nesaskatu, ka būtu rīkojies nepareizi." Klintsons komentē savu atstādināšanu no "Preses kluba" vadīšanas

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Ansis Klintsons
Ansis Klintsons Foto: Jānis Škapars/TVNET

Pagājušajā nedēļā publiski tapa zināms, ka Rīga TV24 raidījumu vadītājs Ansis Klintsons ir Saeimas frakcijas deputātes Ivetas Benhenas-Bēkenas palīgs. Nākamajā dienā Klintsons tika atbrīvots no amata televīzijā.

Rīga TV24 nāca klajā ar paziņojumu, kurā teikts: "Ansis Klintsons pēc savstarpējas vienošanās ar televīzijas vadību pamet "Preses kluba" vadītāja vietu. Ansis Klintsons joprojām būs viens no Rīga TV24 komandas un turpinās darboties citos projektos."

Rīga TV24 direktors Klāvs Kalniņš izdevumam "Privātā Dzīve" norāda, ka vadībai neesot bijis nojausmas, ka Klintsons ir saistīts ar politiku. "Kad tas atklājās, bija pārrunas. Ansis, es ceru, arī saprata, ka vadīt šādu raidījumu un būt politikā vienlaikus nav pieļaujami," izdevumam norāda Kalniņš. 

Pats Klintsons "Privātajai Dzīvei" pauž neizpratni par šādu notikumu pavērsienu: "Gaidu izvērtējumu, vai tas ir interešu konflikts. Pagaidām nekādu faktu nav." 

"Lai neklātos aizdomu ēna, ir lēmums iepauzēt ar "Preses klubu", līdz atbildīgās personas būs pieņēmušas lēmumu. Tad arī varēšu plašāk komentēt. Pats nesaskatu, ka būtu rīkojies nepareizi," norāda Klintsons.

Klintsons vadīja raidījumu "Preses klubs" divus gadus. Pagaidām raidījumu ik darbdienas vakaru turpina vadīt Aivis Ceriņš.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu