Kā skolniece no Balviem defilēja "Dolce&Gabbana" skatē un satika pašu Dolči (5)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: DOLCE & GABBANA / via REUTERS. Kolāža: TVNET

Iepazīsties, sešpadsmitgadīgā Līga no Balviem, kura jau divkārt ir uzmirdzējusi "Dolce&Gabbana" skatēs Milānā.

Tikai pirms diviem gadiem Līga sāka savu modeles karjeru "Vacatio", un šajā laikā jau noticis tik daudz pavērsienu - no Rīgas modes nedēļas līdz pat pasaules slavenā zīmola "Dolce&Gabbana" modes skatēm. 

Modes šova aizskatuvē viņa satikusi arī zīmola dizaineru Domeniko Dolči, kurš garās sarunās ar modelēm neielaižas. «Katrai modelei viņš velta labi ja piecas sekundes. Pēc tam visas sastājas rindā un dodas uz skatuvi. Pēc šova gaisā virmo pacilātība, visi tiek apskauti un teikts liels paldies. Ballīšu pēc modes šoviem pandēmijas laikā gan nav,» izdevumā "Privātā Dzīve" atklāj talantīgā modele.

Saistībā ar pandēmiju šā gada modes skate norisinājusies ierakstā, bez skatītājiem. "Pirms ienākšanas ēkā ikvienam bija jāveic Covid-19 tests. Gatavošanās laikā visi valkāja sejas maskas, bet pats šovs klātienē viesiem bija liegts – skati filmēja," stāsta viņa. 

Konkrētu nākotnes plānu Līgai vēl neesot, bet skaidrs ir viens – modes pasaule viņu uzrunā. «Ja to varētu pārvērst par pilna laika nodarbošanos, būtu lieliski! Es sapņoju sadarboties ar zīmolu Versace, jo man ļoti patīk tā stils.» «Pirms iziešanas uz mēles nejūtu nekādu uztraukumu,» "PDz" saka LĪGA.

Vairāk par meitenes piedzīvoto lasi izdevumā "Privātā Dzīve".

Foto: DOLCE & GABBANA / via REUTERS
Foto: DOLCE & GABBANA / via REUTERS
Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu