Fani saziedo naudu pašmāju slavenākā "drag queen" muguras operācijai (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Par Latvijas slavenāko "drag queen" dēvētais Amuna Davis (īstajā vārdā Dāvis Ķimenis) pārcietis muguras operāciju, vēsta viņa ieraksts sociālajos tīklos. 

Ķimenis pirms pāris nedēļām sociālajos tīklos atklāja, ka viņam ir konstatēta diska trūce, kuras dēļ ilgu laiku mocījās ar muguras, kāju un par sēklinieku sāpēm. 

Nu viņš pārcietis operāciju un pēc tās vietnē "Instagram" publiskojis ierakstu, papildinot ar foto un video no slimnīcas. "Šī ir pirmā reize, kad stāvu uz savām kājām un nejūtu nenormālas sāpes," vēsta Ķimenis.

Iepriekš Dāvis ar emocionālu video vērsās pie faniem ar lūgumu palīdzēt, ziedojot kaut vienu eiro. Jaunā vīrieša pamatprofesija ir frizieris, un Covid-19 ierobežojumu dēļ viņš ilgu laiku nedrīkstēja strādāt. Ātri vien operācijai nepieciešamie līdzekļi tika saziedoti. "Pateicoties ikvienam no jums, es vairs nejūtu sāpes, es jūtos kā cilvēks, es jūtos dzīvs," par fanu atbalstu priecājas Dāvis.

"Šis briesmīgais ceļš liek novērtēt un padomāt par lietām, kas ir svarīgas. Kā tāda ikdienišķa lieta kā stāvēt, sēdēt vai staigāt. Novērtējiet to, kas mums ir, ko varam," piebilst viņš.

"Es esmu stiprs, un man jūs devāt iespēju staigāt normāli un neievilkt šo problēmu, līdz paliktu paralizēts," sliktāko scenāriju iezīmē jaunietis. 

Nobeigumā viņš vēsta: "Tagad man ir garš ceļš uz atveseļošanos, un, mīļie, es tad tā bliezīšu. Lai ikviens no jums var lepoties."

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu