Piektdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops piektdienai, 26. martam.

AUNS Tev galvā rosīsies lieliskas idejas, tomēr, ja tūlīt tās nepierakstīsi, vēlāk vienkārši neatcerēsies. Būsi izklaidīgs, varbūt kaut ko pazaudēsi vai aizmirsīsi. Vakaru, visticamāk, pavadīsi kopā ar draugiem.

VĒRSIS Būsi draudzīgs, piemitīs labas organizatoriskās spējas. Iespējams, tiksi aicināts iesaistīties kādā radošā projektā. Iepazīstot jaunus cilvēkus, pavērsies citi apvāršņi.

DVĪŅI Tu būsi uzņēmies tik daudz darbu, ka nespēsi ar visu tikt galā. Gan darbā, gan ārpus tā netrūks dažādu aktivitāšu. Apdomīgāk rīkosies tie, kuri iesaistīs savos plānos arī kolēģus, radus vai draugus.

VĒZIS Būs grūti pieņemt lēmumus, izvēlēties. Ja nepieciešams, prasi padomu citiem, nekautrējies! Varbūt tieši šodien dosies uz kādiem kursiem vai skatīsies teātri.

LAUVA Tevi satrauks partnerattiecību joma. Varbūt gribēsi izrunāties, bet tava otrā pusīte būs pārāk aizņemta. Kāds var nolemt meklēt jaunas iepazīšanās iespējas. Darba lietās īpaša pārmaiņas nav gaidāmas.

JAUNAVA Patiks vērot, kā rosās citi. Arī pats labprāt piedalītos kādās sabiedriskās norisēs, taču tev var traucēt kautrīgums vai neticība saviem spēkiem. Paveiksies, ja draugi tevi ņems savā pulciņā.

SVARI Šodien būsi noskaņots uz diskusiju, visādi centīsies izvairīties no strīdiem, agresijas, aktīvi iziesi uz kompromisiem. Labs laiks radošajiem zīmes pārstāvjiem. Vari apmeklēt kultūras pasākumus.

SKORPIONS Gribēsi par visu vari rīkoties uz savu galvu, tomēr dienas laikā iespējami dažādi strauji pavērsieni un tev vienkārši var nepietikt laika, lai ar visu tiktu galā vienatnē.

STRĒLNIEKS Laba diena jaunu lietišķo sadarbību veidošanai. Tavas runas spējas būs augstā līmenī, pateicoties tām, spēsi gūt atbalstītājus. Veiksies tirdzniecības un reklāmas jomā strādājošajiem.

MEŽĀZIS Vari iesaistīties saimniecisko lietu risināšanā, tikties ar bosu, lai pārrunātu algas vai citus jautājumus. Rēķinies, ka zināmus kavēkļus var sagādāt datortehnikas bojājumi.

ŪDENSVĪRS Kaut arī tu aktīvi darbosies, tomēr stāvēsi it kā uz vietas, darbi neies uz priekšu. Iespējams, bremzēs kāda pagātnē pieļauta kļūda. Centies uz visu raudzīties no filozofiskā viedokļa.

ZIVIS Tev patiks sacensties, pierādīt savu erudīciju. Kaut gan, iespējams, arī fiziskajā plānā būsi nepārspējams. Varbūt dienu pavadīsi ceļā vai kādā seminārā. Labprāt flirtēsi ar pretējo dzimumu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu