Investē 3,5 miljonus eiro jaunā mājokļu projektā "Ieriķu spāres"

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Nekustamā īpašuma attīstītājs "Baltic Investment Group" martā ir sācis jaunas daudzdzīvokļu ēkas "Ieriķu spāres" celtniecību Rīgā, Ieriķu ielā 18, informēja attīstītāja pārstāvis Ralfs Gaubšteins.

Kopējās jaunajā projektā plānotās investīcijas ir aptuveni 3,5 miljoni eiro, sacīja Gaubšteins.

Piecstāvu ēkā, kas tiks pabeigta 2022.gada vasarā, būs 36 dažādas platības dzīvokļi, 20 pazemes un 20 virszemes autostāvvietas, nelielam parkam līdzīga zaļā zona, rotaļu laukums, kā arī attīstīta infrastruktūra.

Pēc "Baltic Investment Group" grupas valdes locekļa Ļeva Golanda teiktā, projekta "Ieriķu spāres" mērķauditorija ir jaunās ģimenes un Rīgas centrā strādājošie speciālisti.

Foto: Publicitātes foto

"Mājokļa izmaksas jaunajā projektā nebūs lielas un īpašuma iegādes cenas būs atbilstošas vidējo cenu kategorijai.

Piemēram, dzīvoklim ar pilnu apdari, parketa grīdām, augstas kvalitātes logiem, akmens masas flīzēm un citiem dabiskajiem apdares materiāliem, kvadrātmetra cena būs sākot no 1800 eiro,"

pauda Golands.

Projektā ir nožogota zaļā zona ar pastaigu takām un bērnu rotaļu laukumu, ka arī pirmā un piektā stāva dzīvokļiem ir savas terases. Projektā tiks izbūvēti dažādas platības dzīvokļi - no maziem ekonomiskiem vienas un divu istabu dzīvokļiem līdz "penthouse" dzīvokļiem ar savām privātajām terasēm.

Foto: Publicitātes foto

"Baltic Investment Group" Latvijas nekustamo īpašumu tirgū darbojas kopš 2010.gada. Tajā apvienojušies uzņēmumi, kas specializējas jaunu dzīvojamo un biroja ēku būvniecībā un jau esošo namu renovācijā. "Baltic Investment Group" pašreizējo un nākotnes projektu portfelī ir vairāk nekā 11 000 kvadrātmetru dzīvojamo nekustamo īpašumu un 3000 kvadrātmetru komercplatību Rīgas un Jūrmalas centra rajonos.

Uzņēmuma portfelī ir tādi projekti kā dzīvokļu komplekss Jūrmalā, Rīgas ielā 51, septiņstāvu jaunbūve Rīgā, Stabu ielā 100, kā arī renovēta daudzdzīvokļu ēka Tallinas 86.

"Baltic Investment Group" vienīgais īpašnieks ir Golands. Uzņēmums 2019.gadā strādāja ar 3000 eiro apgrozījumu un 109 577 eiro zaudējumiem, liecina "Firmas.lv" informācija.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu