Reģistrēta jaunā JKP valde (2)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Paula Čurkste/LETA

Politisko partiju reģistrā veiktas izmaiņas saistībā ar martā notikušajām Jaunās konservatīvās partijas (JKP) valdes vēlēšanām.

Kā liecina paziņojums oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", valdē ieceltas piecas personas un tikai divām no tām ir tiesības pārstāvēt partiju atsevišķi. Šādas tiesības ir partijas valdes priekšsēdētājam, tieslietu ministram Jānim Bordānam un Saeimas deputātam Krišjānim Feldmanam.

Tāpat valdē atkārtoti iecelti Saeimas deputāti Gatis Eglītis un Juris Jurašs, taču viņiem piešķirtas tiesības pārstāvēt partiju kopīgi ar vismaz diviem valdes locekļiem. Tikmēr pirmo reizi JKP valdē ievēlēta Rīgas domniece Linda Ozola, un arī viņai ir tiesības pārstāvēt partiju kopīgi ar vismaz diviem valdes locekļiem.

Jau ziņots, ka 13.martā notika JKP valdes vēlēšanas. Viena vieta valdē bija vakanta pēc tam, kad pērn mūžībā devās partijas politiķe Juta Strīķe, un šo vietu tagad ieņem Ozola.

Uz JKP valdi kandidēja septiņi partijas biedri, tajā skaitā izglītības un zinātnes ministre Ilga Šuplinska, Izglītības un zinātnes ministrijas parlamentārais sekretārs Reinis Znotiņš un Rīgas domes deputāts Jānis Ozols.

Pēdējā gada laikā JKP valde izskatījusi 298 jauno biedru iesniegumus un kopējais partijas biedru skaits ir sasniedzis 1284 cilvēkus, iepriekš informēja partijā.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu