Dzērājšoferim nepaveicas dubultā - viņš pēc apturēšanas nejauši sasit policistu auto (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Jēdzienu "nelaimes putns" pilnīgi droši var attiecināt uz kādu jaunu autovadītāju, kurš paša neuzmanības pēc piesaistīja policistu uzmanību, tika apturēts un izpelnījās gan vairākus administratīvos protokolus, gan arī krimināllietu. 

"Interesantie" notikumi risinājās 21.marta naktī ap plkst.2, kad Rīgas pašvaldības policijas darbinieki pamanīja braucošu Volvo bez gaismām. Auto tika apturēts un vadītājam norādīts, ka viņš pārkāpj noteikumus. Jaunais vīrietis atvainojās un sacīja, ka gaismas iepriekš bijušas automātiskajā režīmā, tāpēc nav pamanījis, taču policisti tāpat nolēma pārbaudīt viņa personību un vadītāja tiesības.

Volvo vadītājs uzreiz piebilda, ka viņam tiesību nav, un pasniedza pasi. Salīdzinot tās datus ar datu bāzēs pieejamo informāciju, atklājās, ka vīrieša tiesībām ir uzlikts izmantošanas liegums. Tāpat policistiem radās aizdomas, ka vadītājs, lai arī uzvedās visai adekvāti, varētu būt dzēris. Policistu rīcībā esošais pasīvais alkometrs aizdomas apstiprināja, tādēļ tika pieņemts lēmums izsaukt papildspēkus no Valsts policijas. 

Aicināts uzgaidīt un izkāpt no auto, Volvo vadītājs pienāca pie policistu mašīnas, lai pateiktu, ka tomēr ir lietojis alkoholu. Taču šajā momentā viņa spēkrats lēnām sāka ripot un atpakaļgaitā uztriecās policistu busiņam, to sabojājot. Mirkli vēlāk notikuma vietā ieradās Ceļu policisti ar savu alkometru, kurš uzrādīja, ka vīrietis pie stūres bija sēdies gandrīz 2 promiļu reibumā.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Par pārkāpumiem ceļu satiksmē un avārijas izraisīšanu viņš saņēma divus administratīvos protokolus, savukārt par auto vadīšanu alkohola reibumā un bez autovadītāja apliecības pārkāpējs izpelnījās kriminālprocesu. 

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu