Efektīgā šovu zvaigzne Jeļena skaidro, kāpēc viņas vīrs nepiedalījās dzemdībās (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Pašmāju TV šovu zvaigzne Jeļena Karadžana (agrāk Petrova), kura nesen laida pasaulē meitiņu, izdevumam "Privātā Dzīve" atklāja, kāpēc īpašajā dienā ar viņu nebija kopā vīrs.

Atgādinām, ka Jeļena šā gada sākumā Turcijā apprecējās ar meitiņas tēvu Ševketu Karadžanu. 

Vēl pirms bērniņa laišanas pasaulē Jeļena atklāja, ka viņas vīra pirmā viesošanās Latvijā sakritīs ar dzemdību laiku. "Pirmo laiku ar bērniņu būsim šeit. Pēc tam, kad meitiņa paaugsies, tad pārvākšos jau uz turieni [Turciju]," sacīja Jeļena.

Nu vērīgākie pamanījuši, ka Jeļena sagaidījusi meitiņu bez vīra klātbūtnes. 

"Bija paredzēts, ka viņš piedalīsies dzemdībās, bet, tā kā tās notika ātrāk, nekā bija plānots, vīrs nepaspēja atlidot. Pagaidām viņš meitiņu ir redzējis tikai videozvanos, bet jau aprīļa vidū Ševkets plāno atbraukt un samīļot mūs abas klātienē. Katru dienu sazvanāmies, un viņš ir ļoti laimīgs," izdevumam "Privātā Dzīve" atklāj Jeļena.

Jeļena meitiņai devusi vārdu Stefānija Asja. Kā izrādās - Stefānija bija Jeļenas izvēle, bet otrais vārds - Asja - izvēlēts pēc Turcijas tradīcijām. "Vīra omīte ir Asja, tādēļ arī manu meitu tā sauks," paskaidroja Jeļena.

Kā zināms, Jeļena plašāku atpazīstamību ieguva, piedaloties pašmāju TV šovos, piemēram, "Lauku sēta", "Saimnieks meklē sievu" un "Plus/mīnus ĪSTAIS".

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu