"Mazā zina, kā pasūtīt". Noklausies jauno reperes BDM dziesmu (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
BDM
BDM Foto: publicitātes

Noslēpumainā pašmāju repere BDM, kura sabiedrībai joprojām nav atklājusi savu identitāti, klausītāju vērtējumam nodevusi otro singlu no sava topošā debijas albuma.

Jaunajam skaņdarbam "Mazā zina, ko grib", tapis arī vārdu video, kurā redzama arī jaunā hiphopa māksliniece.

Otrais singls no BDM topošā albuma krasi atšķiras no atmosfēriskā un romantiskā singla “IG mīla”, kas tika izdots februāra vidū.

"Ar šo dziesmu sevi var asociēt jebkura pašpietiekama un pārliecināta meitene, kura zina, ko grib, bet citām tā varētu kalpot par iedvesmu un iedrošinājumu ņemt kontroli pār savu dzīvi," teikts reperes preses paziņojumā.

BDM
BDM Foto: publicitātes

"Faktiski šī dziesma ir par sievietes spēku – iet, darīt un gūt panākumus. Nebūt nevienam parādā vai atkarīgai no kāda. Ar šo gribas iedrošināt meitenes turēt galvu augstu, bet standartus – vēl augstāk, turklāt ne tikai attieksmē pret apkārt notiekošo, bet galvenokārt jau pašai pret sevi," norāda BDM.

Singls tapis Prime Time Records ierakstu studijā. Pie dziesmas ieraksta strādājis mūziķis Jānis Šmēdiņš jeb Fakts, kurš dziesmu arī miksējis un māsterējis. Savukārt dziesmas instrumentālā pavadījuma autors ir amerikāņu producents Luke4pres.

Noklausies dziesmu!

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu