"Es raudāju divas nedēļas no vietas." Britnija Spīrsa par skandalozo filmu (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Britnija Spīrsa
Britnija Spīrsa Foto: AFP/SCANPIX

Amerikāņu dziedātāja Britnija Spīrsa, par kuras dzīvi "The New York Times" radīja dokumentālo filmu "Framing Britney Spears", pirmo reizi komentējusi redzēto.

Kā zināms, februāra sākumā iznākusī filma vēsta par Spīrsas ceļu uz slavu, karjeras spožākajiem gadiem, cīņu ar garīgās veselības problēmām, mediju un paparaci līdzatbildību viņas "emocionālajā sabrukumā", kā arī Spīrsas tēva aizbildniecību pār dziedātāju un viņas dzīves svarīgākajiem aspektiem. Filma tapusi pēc kustības #FreeBritney (Brīvību Britnijai) izveidošanas 2019. gadā.

Dziedātāja 31. martā vietnē "Instagram" publiskoja video, kurā dejo pie "Aerosmith" dziesmas "Crazy". Pie video viņa dalījās garās pārdomās par savu dzīvi un dokumentālo filmu.

"Mana dzīve allaž tikusi apspriesta, vērota un nosodīta. Patiešām - visa mana dzīve! Sava veselā saprāta dēļ man katru vakaru ir nepieciešams dejot pie "Aerosmith". Lai justos mežonīga, cilvēciska un dzīva! Visu dzīvi esmu tikusi eksponēta, uzstājoties cilvēku priekšā. (..) Mani visu mūžu kritizē, aizvaino un kaunina mediji. Un tā ir līdz pat šai dienai!" raksta Spīrsa.

Viņa turpina: "Pasaule griežas, un mana dzīve iet uz priekšu, bet mēs joprojām esam trausli un jūtīgi kā cilvēki. Es neskatījos dokumentālo filmu, bet tas, ko redzēju, - man bija kauns par to, kā viņi mani pasniedza. Es raudāju divas nedēļas no vietas un... Es joprojām dažreiz raudu."

"Es daru visu, ko varu, lai uzturētu jautrību, mīlestību un prieku. Dejošana katru dienu mani priecē. Es neesmu šeit, lai būtu perfekta. Perfekts ir garlaicīgs! Esmu šeit, lai dalītos ar laipnību," ieraksta noslēgumā vēsta Spīrsa.

Pēc filmas iznākšanas Spīrsa lūdza tiesai atcelt viņas tēva Džeimija Spīrsa aizbildniecības tiesības pār viņas privāto dzīvi un finansēm, lūdzot par aizbildni iecelt Spīrsas labklājības menedžeri Džodiju Montgomeriju. Kā iemesls Montgomerijas pilnai aizbildniecībai minēts "Spīrsas nespēja pieņemt ar medicīnisko palīdzību saistītus jautājumus". Sīkāk šo punktu nav paskaidrojis ne Spīrsas advokāts, ne Spīrsas tēva pārstāvis.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu