"Līdzko es publicēju Emmas bildi, viņa saslimst." Ieva Koha-Zeltiņa par bērnu "eksponēšanu" soctīklos

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Pasākumu organizatore un šovmeņa Renāra Zeltiņa sieva Ieva Koha-Zeltiņa intervijā Lauras Saulītes "YouTube" raidījumā "Generation Famous" atklāja, ko domā par "Instagram" mammām.

Vaicāta, ko Koha-Zeltiņa domā par jauno tendenci mammām publiskot savas atvases sociālajos tīklos, viņa atbildēja: "Skaidrs, ka vecāki, eksponējot savu bērnu, pirmkārt, parakstās uz to, ka bērns kļūst atpazīstams. Tas arī viņam uzliek kaut kādu sava veida varbūt smagumu dzīvē."

"Jo mēs liekam bērnu, ar viņu lepojoties, par viņu priecājoties, mazliet tā kā eksponējam - kā mūsu lielo balvu, mūsu lielo sasniegumu. Tajā paša laikā skaidrs, ka tīri enerģijas ziņā kādreiz esmu piefiksējusi sevi pie domas, ka,

līdzko es ielieku Emmas fotogrāfiju, tā Emma saslimst.

Un es nezinu, vai tā ir sakritība, vai tam tiešām ir kaut kāds pamats," atklāj šarmantā pasākumu rīkotāja.

"Šobrīd jau viņa ir lielāka un pati, man liekas, enerģijas ziņā tāda stabilāka, un tagad ir mazliet citādāk. Ja es kaut kur dalos ar viņas fotogrāfijām, tad ne tikai tā, kā es lepotos ar to, ka tas ir mans sasniegums un mans bērns, bet viņa ir manas un mūsu ikdienas dzīves sastāvdaļa. 

Fotogrāfijā - ja mums ir ģimene, tad mums ir ģimene. Es negribu viņu izslēgt," uzsver Koha-Zeltiņa.

Atgādinām, ka Zeltiņu pāris mija gredzenus 2017. gada jūnijā. Viņu kopīgā atvase, meitiņa vārdā Emma, pasaulē nāca 2017. gada novembrī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu