Horoskops 1. aprīlim! (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Depositphotos.com / Unsplash.com

Horoskops ceturtdienai, 01. aprīli.

AUNS Iespējams, parādīsies pastiprināta interese par garīgām sfērām, ezoteriku, reliģiju. Varbūt radīsi negaidītu atbildi uz kādu jautājumu. Mīļotais cilvēks no tevis gaidīs maigumu, uzmanību un sapratni.

VĒRSIS Sabiedriskas aktivitātes lai paliek citai dienai – šodien tu būsi vajadzīgs saviem mīļajiem un gluži intuitīvi vēlēsies būt tuvāk savai ģimenei. Var nolīdzināties senas nesaskaņas.

DVĪŅI Neeksperimentē un pieturies pie pārbaudītām vērtībām. Tiks vērtētas tavas profesionālās prasmes, tādēļ jāstrādā pēc labākās sirdsapziņas un jācenšas sevi parādīt no labākās puses.

VĒZIS Pieklibos laika plānošana, varbūt būsi uzņēmies pārāk daudz pienākumu un noteiktajos termiņos nespēsi tikt ar visu galā. Iespējams, radīsies ideja par vizīti pie astrologa.

LAUVA Var aizsākties flirts ar kādu izpalīdzīgu kolēģi, tomēr ko nopietnāku sākt nevajadzētu. Skaties, lai darba lietas neienāk arī tavā privātajā dzīves telpā! Labs laiks sportam un skaistumkopšanai, sevišķi daiļā dzimuma pārstāvēm.

JAUNAVA Laba diena pedagogiem, treneriem un dažādu līmeņu vadītājiem. Iespējams, kādam no ģimenes locekļiem būs nepieciešama tava palīdzība un morālais atbalsts.

SVARI Labestības un pašaizliedzības pārpilna diena. Vairāk rūpēsies par līdzcilvēku labsajūtu nekā savu labumu. Sargi savus noslēpumus un neatklājies katram draudzīgi noskaņotam pretimnācējam.

SKORPIONS Būsi ārkārtīgi jūtīgs un apkārtējās norises uztversi saasināti. Dienai raksturīgi pārspīlējumi, pārpratumi un nepamatots aizvainojums. Nav ieteicami jebkādi braucieni un ceļošana.

STRĒLNIEKS Laika ritums šķitīs straujāks nekā parasti. Kaut gremdēsies pārdomās par plānoto un nepaveikto, nepieciešams saglabāt optimismu un ticību saulainajai rītdienai.

MEŽĀZIS Vēlēsies lutināt un apdāvināt sev mīļos cilvēkus, iespējami lieli tēriņi, tomēr tas būs tā vērts! Esi atklāts pret tuviniekiem un mīļoto cilvēku, jebkura puspatiesība ātri nāks gaismā.

ŪDENSVĪRS Apcerīgs noskaņojums. Ja jutīsi, ka profesionālajā jomā paveiktais nenes cerēto gandarījumu, tavs entuziasms var izsīkt un iespējamas pat domas par darba maiņu.

ZIVIS Būsi paštaisns un akceptēsi tikai līdzīgi domājošo viedokļus. Mazliet elastīgāka attieksme pret līdzcilvēkiem tev noteikti nenāktu par ļaunu! Pastāv iespēja satikt kādu īpašu cilvēku.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu