Galvenais, ka var iedarbināt: autovadītājs avarē ar iepriekš sasistu auto

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Pirms pāris dienām, 29.martā, operatīvie dienesti tika nosūtīti uz Ķekavas apkaimi. Tika ziņots, ka uz grantētās Vanadziņu ielas, kas ved no Rīgas apvedceļa uz Ķekavas centru, ir notikusi nopietna avārija, kurā ir vairāki cietušie un pat spēkratos iespiesti cilvēki.

Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji un mediķi tiešām satikuši divus vīriešus, kā arī grāvī ieripojušu sabojātu ”Alfa Romeo” auto, taču atklājās, ka spēkrats cietis avārijā citā dienā, citā vietā. Tās vadītājs Kristaps esot spējis samīcīto mašīnu iedarbināt, ar to braucis pa Vanadziņu ielu, kur iebraucis grāvī un iestrēdzis.

Sarunā ar raidījumu “Degpunktā” Kristaps neatklāja, vai ar mašīnu viņš pārvietojās pirmdien, vai tā grāvī atrodas jau vairākas dienas. Tāpat viņš neatklāja, vai bija braucis reibumā, jo, paša vārdiem sakot, neesot mediķis.

Pierādījumu, ka ”Alfa Romeo” bija kustībā un to vadīja iereibis šoferis, nebija arī ceļu policistiem. Likumsargiem atlika tikai pārbaudīt vīrieša identitāti un pēc tam doties prom.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Jāpiebilst, ka Kristapa sarunā pieminēto negadījumu, kas aizvadītajā nedēļā notika pie Ķekavas, piefiksēja arī garāmbraucēji. Fotogrāfijas autors zem savas publikācijas pieminēja, ka šis “Alfa Romeo” avārijā cieš ne pirmo reizi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu