"Viņš nāca pie manis nevis ar ziediem, bet jogurtiem" Ģederte atklāj faktus par iepazīšanos ar vīru

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Runājot par iepazīšanos ar vīru Ģirtu Ģedertu, simpātiskā sieviete atklās, ka tas noticis abiem, strādājot vienā ielā: “Pirms Amerikas mēs strādājām uz vienas ielas, uz Vaļņu ielas. Viņš bija vienā galā un es biju otrā,” raidījumā "Pasaki to skaļi" pastāsta Marika, piebilstot, ka pirmo soli spēris un simpātijas izrādījis topošais vīrs.

Turklāt darījis to pavisam neparasti: “Viņš nenāca pie manis ar ziediem, bet gan jogurtiem. Es atgriezos viņa dēļ mājās un sāku strādāt pie viņa, un es pat teiktu, ka viņš skaistumkopšanas nozarē bijis kā celmlauzis,” savās attiecību aizkulisēs, kas ilgst jau 27 gadu garumā, ļauj ielūkoties Marika.

Tāpat uzņēmēja atklāti saka – vīrs ir bijis viens no viņas dzīves skolotājiem, un ir pārliecināta – vīriešiem skaistumkopšanas nozarē būtu jādarbojas daudz aktīvāk: “Lielākais paradokss ir tāds, ka es skaistumkopšanā ienācu no malas un neko daudz nezināju – ne par vaksāciju, ne par citām skaistumkopšanas lietām.

Visi mani pieci pirmie skolotāji ir bijuši vīrieši. Es līdz šai dienai saprotu, ka tas ir tāds neizmantots potenciāls un vīriešiem vairāk būtu jābūt skaistumkopšanā.

Arī kā speciālistiem. Tā ir tā lieta, pie kā es šobrīd strādāju, un man nemaz neiet viegli. Jo stereotipi, īpaši jau pie mums Latvijā, iet pa priekšu,” saka Marika Ģederte.

Viss pārējais iedvesmojošajā raidījumā “Pasaki to skaļi".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu