Lieldienu horoskops katrai zīmei

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops svētdienai, 4. aprīlim.

AUNS Lieki nepļāpā un neatklāj svešiniekiem savus nākotnes plānus, pretējā gadījumā tie var arī nepiepildīties. Pieticība visās lietās nāks par labu tavai garīgajai izaugsmei. Veiksies mīlas lietās.

VĒRSIS Ja dosies izklaidēties, iztiec bez alkohola lietošanas un neiesaisties riskantos piedzīvojumos. Veiksmīga diena nākotnes plānu konkretizēšanai un stabilitātes meklējumiem.

DVĪŅI Labprāt tiksies ar draugiem, lai apspriestu viņu mīlas dēkas un paklausītos jaunākajās tenkās. Tu spēsi paraudzīties uz sevi no malas un labāk izprast savas vēlmes.

VĒZIS Mierīga diena, kas jāvelta atpūtai ģimenes lokā. Vēlams baseina vai sporta kluba apmeklējums. Vakarpusē vislabāk jutīsies mājās, savā ierastajā vidē un mīļu cilvēku sabiedrībā.

LAUVA Iespējami kādi pārpratumi, attiecībās ar mīļoto cilvēku var iezagties šaubas un greizsirdība. Vēlams nogaidīt, jāatturas no pārsteidzīgiem secinājumiem.

JAUNAVA Visticamāk, kārtosi sadzīviskas dabas jautājumus un izklaidēm laika nepaliks. Izvirzi prioritātes un neuzņemies papildu pienākumus, atvēli laiku pilnvērtīgam miegam.

SVARI Ceļā uz vēlamo neļaujies citu cilvēku ietekmei un neapstājies pie pirmā šķēršļa. Izlēmība un drosme tiks pienācīgi atalgota, tev tikai jāturpina sekot saviem sapņiem.

SKORPIONS Ieklausies tuvinieku vēlmēs un neignorē viņu intereses. Jaunas attiecības sākt nav ieteicams. Ja esi daiļā dzimuma pārstāve, atliec randiņu un liec savam pielūdzējam vēl nedaudz pamocīties neziņā par taviem nākotnes plāniem.

STRĒLNIEKS Laba diena, jutīsies atpūties un tev veiksies it visā, ko šodien darīsi. Vari sākt mājokļa remontu, nodoties sevis sakopšanai vai atklāt iecerētajam savas jūtas.

MEŽĀZIS Iespējams, tevi nedaudz satrauks nākotnes perspektīvas un kādi neskaidri darba jautājumi. Vēlams kontaktēties ar uzticamiem cilvēkiem, pieņemt draugu padomus.

ŪDENSVĪRS Būsi pats neatkarības iemiesojums un asi reaģēsi uz jebkuru mēģinājumu tevi ierobežot. Netiecies ar cilvēkiem, kuriem ir krasi atšķirīgs viedoklis par tev svarīgām lietām.

ZIVIS Nav izslēgts, ka pieliksi punktu kādam trakulīgam dzīves posmam, sāksi vairāk rūpēties par savu veselību, pievērsīsies aktīvam dzīvesveidam un varbūt pat atmetīsi kādu kaitīgu ieradumu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu