Sāpīga sadursme Pļavnieku noslogotākajā krustojumā

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Trešdien īsi pirms pusdienlaika vienā no Pļavnieku noslogotākajiem krustojumiem, vietā, kur satiekas Lubānas un Andreja Saharova ielas, notika divu auto sadursme. Tājā tikai veiksmīgas sakritības dēļ necieta kāds nejaušs garāmgājējs, jo vieglais “Volkswagen” automobilis pēc sitiena pa sāniem “aizlidoja” pāri ietvei vietā, kur ik dienas zaļo gaismu sagaida desmitiem, iespējams, pat simtiem gājēju. Negadījuma brīdī šeit neviens nestāvēja.

“Mēs vienkārši neiedevām ceļu,” atzīst otra avārijā iesaistītā auto vadītājs. Uz jautājumu, kā tas gadījies un vai kaut kas nav novērsis uzmanību, viņš atbild: “Neskatījāmies telefonā. Vienkārši mums viena mašīna deva ceļu, bet sanāca, ka tas novērsa uzmanību. Gribējām pabeigt manevru, tā gadījās.”

Notikuma izmeklēšana, vaininieku saukšanas pie atbildības un visas pārējās ar šo negadījumu saistītās formalitātes uzticētas ceļu policistiem, kas fiksēja avārijas vietā redzamās pēdas un pieņēma iesaistīto paskaidrojumus.

Likumsakarīgi, ka šis notikums labu brīdi krietni apgrūtinājis satiksmi tuvējās ielās, un Lubānas ielā pat izveidojies iespaidīgs sastrēgums, taču, tiklīdz policisti savu darbu pabeiguši, ceļš atbrīvots un satiksme veiksmīgi atjaunota.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu