Nedēļas horoskops

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Uzzini, ko sola zvaigznes no 5. līdz 11. aprīlim.

Izklaidei un iedvesmai

AUNS

Pavasaris iedvesmo, jo tas ir Auna zodiaka zīmes laiks – viņš aizsāk jaunu astro ciklu, lai vestu aiz sevis citus. Enerģija mutuļos, un būs daudz radošu ideju, kuras steigsies izklāstīt kolēģiem un sadarbības partneriem. Pārliecināšanas spējas visaugstākajā līmenī. Taču ar skaistu runāšanu vien būs par maz. Čaklam strādātājam zvaigznes sola profesionālās izaugsmes iespējas. Bet kā gan Auniņam iztikt bez sabiedriskās dzīvēs? Brīvdienās tiešsaistes ballīte Zoom vai kādā citā platformā būs akurāt reizē.

VĒRSIS

Nevar saprast: kas ir, kas nav... Dažu brīdi vēlēsies aizslēgt aiz sevis durvis, lai visi liek mieru. Un patiesi – vislabākās domas un precīzākie situāciju vērtējumi radīsies tieši vienatnē. Kaut arī Vērsis kā Zemes stihijas zodiaka zīme stāv tā kārtīgi ar abām kājām uz zemes šoreiz der ieklausīties intuīcijā, kas palīdzēs tikt skaidrībā varbūt pat labāk nekā racionālais prāts. Darbā izaugsmes un jaunu plānu laiks. Lai arī kādu amatu tu ieņem, kolēģi un partneri uzklausīs un augstu novērtēs tavas idejas.

DVĪŅI

Kurp traukties? Pie kā ķerties? Daudz enerģijas un dzīvesprieka. Un atbildoši šim gadalaikam gribas pie sevis dungot populāro grupas „Pērkons” gabalu: „Galvenais, lai tevī pašā uzplaukst sapumpurots zars...” Ej un rosies, tikai nepaļaujies pārāk uz citu solījumiem un saliec sev apkārt juridiskos „spilventiņus”, t.i. visas vienošanās noformē kā pieklājas, jo ir riski sastapties ar kādu ne visai godīgu rīcību. Brīvajā laikā pozitīvas emocijas sniegs saziņa ar draugiem. Pagaidām gan tikai attālināti.

VĒZIS

Darbs, darbs un vēlreiz darbs. Tā gribētos laiski pavaļoties, bet kas tev dos! Dažādi pienākumi, piedāvājumi un iespējas birs kā no pārpilnības raga. Tā kā esi atbildīgs un izpalīdzīgs cilvēks – raugies, lai darba apjoma un atalgojuma proporcijas ir līdzsvarā. Ir latviešiem tāds teiciens: „Kas velk, tam krauj.” Par adekvātu atalgojumu ir jārunā. Ģimenes cilvēkiem brīvajā laikā daudz darīšanu ar radiniekiem. Ja ir bērni, kas mācās mājās attālināti, tad viņiem noteikti vajadzēs palīdzēt. Dienas skries strauji.

LAUVA

Ja pasaule būtu vaļā, tad tu visticamāk plānotu atvaļinājumu vai jau pat kāptu lidmašīnā, lai dotos izzināt citas zemes. Sirdī ilgas pēc jauniem iespaidiem un pasaules plašumiem. Bet kamēr ir tā kā ir, šo vēlmi var mēģināt piepildīt attālināti – daudzi slaveni pasaules muzeji piedāvā virtuālās ekskursijas, un vienā vakarā var paspēt ielūkoties gan Luvrā, gan Ermitāžā. Darbā atbildīgi pienākumi un spriedze – turies tālāk no situācijām, kur citi skaidro savas attiecības.

JAUNAVA

Ļoti daudz lietišķu darīšanu – iespējams, kaut kas risināms iestādēs vai bankā. Tad labi sagatavojies, jo var gadīties neprognozējami sarunu pavērsieni. Ir jābūt gatavam argumentēt un iestāties par savu taisnību. Darbā iespējas izcelties un nostiprināt autoritāti. Ja esošā situācija un pienākumi tevi neapmierina, tad lūkojies pēc citas darbavietas. Līdztekus lietišķajām tēmām svarīga arī privātā dzīve. Sirdī kaislības, kas var uznest gan viļņa virsotnē, gan gremdēt atvarā. Esi uzmanīgs.

SVARI

Sadarbība un līdzsvars ir Svaru zodiaka zīmes moto, un šobrīd ir visas iespējas šos kausus piepildīt. Labs laiks, lai atrastu partnerus profesionālajā jomā, kā arī izveidotu ilgtermiņa biznesa attiecības. Veiksmīga līgumu slēgšana un finanšu sarunas. Tiesa, darbs prasīs iedvesmu, un jābūt precīzam, lai neieviešas kļūdas, taču kopumā būs apmierināts. Brīvajā laikā visa uzmanība jāvelta ģimenei, tuviem un mīļiem cilvēkiem. Kopā jautra atpūta un arī jaunas idejas.

SKORPIONS

Romantiskas vēsmas prātā un sirdī. Brīvajiem ļaudīm iespējamas iepazīšanās ar tādiem kārtīgiem „taureņiem vēderā”. Savukārt pāriem, kas ilgāk kopā, ikdienību derētu atsvaidzināt ar kādu romantisku pasākumu – piemēram, divvientulību mazā viesu namiņā kādā gleznainā Latvijas vietā. Kaut arī attiecību tēma šobrīd ļoti svarīga, arī darba lietas kārtojamas. Iespējams, pienācis laiks kaut ko mainīt – darbu, nozari, ikdienas ritmu.

STRĒLNIEKS

Lielisks laiks mācībām. Šobrīd tiek piedāvāti dažādi tiešsaistes kursi, un, ja kārtīgi pameklēsi, tad noteikti atradīsi kaut ko interesantu un noderīgu. Kādam profesionālā darbība var sasaistīties ar ārzemju tēmu, tāpēc vērtīgi būtu papildināt svešvalodu zināšanas. Brīvdienās vislabāk jutīsies ģimenes lokā, un sajutīsi, ka savējie patiešām ir spēks un atbalsts. Var gan izcelties arī pa kādam strīdiņam – pirms kaut ko saki, padomā. Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt interesantu iepazīšanos. Iespējams, internetā.

MEŽĀZIS

Pārdomas par dzīvi un eksistenciāliem jautājumiem. Kas esmu? Kurp eju? Ko darīt citādāk un labāk? Kaut arī esi kārtīgs darbarūķis, iespējams, sevi liks manīt pavasara nogurums. Neuzņemies pārāk daudz – jāatvelk elpa. Brīvajā laikā labprāt rosīsies mājas saimniecībā. Jāsarīko spodrības diena, jānomazgā logi, jāizvētī garderobe. Ļoti iespējams, ka aizvadītā gada laikā kādas drēbes kļuvušas par knapām vai par lielām. Nav ko turēt! Atdod labdarībai vai otrreizējai pārstrādei.

ŪDENSVĪRS

Par Ūdensvīriem mēdz teikt, ka tie ir cilvēki, kas dzīvo ar skatu nākotnē. Šī nedēļa paies uz garīgā pacēluma viļņa: būs interesantas idejas un plāni. Zināsi padomu pats sev un varēsi arī citus pamācīt – atklāsies, ka tevī apslēpts pedagoga talants. Ja esi domājis par profesionālo iemaņu papildināšanu, tad šis ir īstais laiks. Darbi ies no rokas, tikai naudas lietās jābūt uzmanīgam. Seko līdzi, lai tiek samaksāts viss, ko esi nopelnījis un netērējies tāpat vien, labāk pietaupīt.

ZIVIS

Mazliet tāds kā „brīvais peldējums”... pavasaris, putnu dziesmas, plaukstoši pumpuri... Gribas ļauties sapņojumam un praktiskos ikdienas darbus atlikt uz vēlāku laiku. Neizdosies. Jāsaņemas un jāķeras pie darāmā. Turklāt pašam, jo šajā laikā uz draugu, paziņu un kolēģu solījumiem nevajadzētu paļauties. Vai – vismaz svarīgākajās lietās jātur roka uz pulsa. Nedēļas nogalē būtu labi ieplānot izbraucienu vai pastaigu pa dabas takām. Paliekot mājās, var izcelties nevajadzīgi strīdi ar radiņiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu