Otrdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops otrdienai, 6. aprīlim.

Izklaidei un iedvesmai

AUNS

Pasmaidīsi un daudzas durvis atvērsies. Tajā pašā laikā liela nozīme arī seniem kontaktiem un draugu būšanām. Tā vai citādi – šodien ir tā diena, kad veiksme atnāk negaidot.

VĒRSIS

Prāts nemierīgs, un pat īsti nevar saprast – kāpēc. Darbā vai biznesā var pavērties jaunas iespējas un jāpieņem ātri lēmumi. Daudz neprāto, jo tā ir iespēja palielināt ienākumus.

DVĪŅI

Tik uz priekšu, tik uz priekšu! Ar mērķtiecību neviens kalns nebūs par augstu, neviena jūra par dziļu. Lieliska diena, lai iegūtu domubiedrus, ar ko kopā realizēt jaunus projektus.

VĒZIS

Šodien gūzma profesionālo pienākumu, darīšanas iestādēs vai bankās, kādam kolēģim steidzami nepieciešams atbalsts. Tavā dabā ir vienmēr steigties palīgā, bet šodien labāk turies tālāk no svešiem strīdiem.

LAUVA

Vai kāds var zvēru karali Lauvu dīdīt un locīt pēc savas patikšanas? To gan gribētos redzēt! Taču šodien esi apdomīgs un izvērtē – kam un kad uzrūkt, bet kad labāk paklusēt.

JAUNAVA

Darbs, darbs un vēlreiz darbs... Tas bieži vien ir dzīves piepildījums, taču pavasaris atmodina sirds stīgas. Laba diena ne tikai strādāšanai, bet arī kaislību virpulim.

SVARI

Darbs komandā dos labākus rezultātus nekā strādāšana vienatnē. Pratīsi pulcēt ap sevi cilvēkus un saliedēt kopīgam mērķim. Pievakarē siltas emocijas un vēlme cieši apskaut savus mīļos.

SKORPIONS

Kā jau zināms, Skorpionus nevajag kaitināt, jo var nākties sajust to dzeloni astes galā. Taču reizēm tas var pavērsties pret pašu, tāpēc šodien neiesaisties konfliktos, kas neattiecas uz tevi.

STRĒLNIEKS

Iespējams, satiksi cilvēkus, kas ar interesi uzklausīs tavas idejas un piedāvās ienesīgu sadarbību. Būsi tā pārņemts ar domām par jaunu projektu, ka var gadīties aizmirst par mājas saimnieciskajiem pienākumiem.

MEŽĀZIS

Konservatīva un lēnīga pieeja šajos mainīgajos laikos vairs īsti neder. Gatavojies jauniem izaicinājumiem un nenokavē iespējas, ko dzīve piespēlē. Lieliska diena peļņas jautājumiem.

ŪDENSVĪRS

Tik daudz ideju, ka grūti saprast, kura no tām ir vislabākā. Var gadīties sastapt skeptiķus, kuri lūkojas tevī kā brīnumā... Lai! Tava spēja skatīties nākotnē noderēs gan darbā, gan ārpus tā.

ZIVIS

No tevis neko nevar noslēpt... Kā ar rentgena staru caurskatīsi cilvēkus un atklāsi viņu patiesos nodomus. Ja tie nav tīkami, nenosodi, bet palīdzi ar padomu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu