Trešdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops trešdienai, 7. aprīlim.

Izklaidei un iedvesmai

AUNS 

Trešdiena – mazā piektdiena! Ja būtu „vecā dzīve”, tad šovakar tu droši vien satiktos ar draugiem klubiņā. Taču ir tā, kā ir... Pēc aktīvas darba dienas priecēs arī sazināšanās tiešsaistē. 

VĒRSIS 

Neļauj vaļu emocijām un pa Vērša modei nesper tūdaļ zemes gaisā, ja kaut kas nenotiek pēc tava prāta. Tavas prasmes tik un tā tiks novērtētas. Vakarā mierīgi atpūties, jo rītdiena atkal solās būt spraiga. 

DVĪŅI 

Var gadīties, ka pietrūkst kādu zināšanu vai iemaņu profesionālajā jomā. Tad zini, ka mācīties nekad nav par vēlu. Izpēti tiešsaistes kursu piedāvājumu un noteikti atradīsi ko noderīgu. 

VĒZIS 

Atkal tik daudz darbu, un – kāpēc viss gulstas uz taviem pleciem? Pienācis laiks pārvērtēt pienākumu sarakstu un no kaut kā atteikties. Visu pasaules naudu nenopelnīsi. Pievakarē izvēdini galvu, dodoties garākā pastaigā. 

LAUVA 

Šodien darba pienākumi, iespējams, paliks otrajā plānā, jo ar savām vēlmēm un problēmām pēc atbalsta un padoma vērsīsies tuvinieki. Palīdzi, jo – dots devējam atdodas. 

JAUNAVA 

Būsi pienākumos iekšā līdz matu galiņiem un šis ir brīdis, kad vajadzētu virzīties pa karjeras kāpnēm vai attīstīt biznesu. Ja tev ir bērni, tad jāpalīdz un jāatbalsta. It īpaši attālinātā mācību procesā. 

SVARI 

Darbā vai biznesā ļoti svarīgi uzticami partneri, taču būtiskos jautājumus turi savā kontrolē. Iespējami negaidīti pārsteigumi un neparedzētas situācijas. Vajadzēs elastīgi reaģēt. 

SKORPIONS 

Darbā nepārpūlies, jo nav garantiju, ka to adekvāti novērtēs. Turklāt – vairāk tiek tam, kas vairāk dara. Velti lielāku uzmanību savām interesēm un mīļotajam cilvēkam. 

STRĒLNIEKS 

Finanses, profesionālie sasniegumi vai privātais bizness būs pirmajā vietā. Var pavērties jaunas iespējas, caur ko būtiski papildināt ienākumus ilgtermiņā. 

MEŽĀZIS 

Kaut arī darba nedēļa rit pilnā sparā, prioritāte šoreiz privātām lietām. Ģimenes cilvēkiem daudz pienākumu mājās, bet brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās, kas jānovērtē ar kritisku skatu. 

ŪDENSVĪRS 

Daudz spēka prasīs darba vai biznesa tēma, taču ar peļņas iespējām būsi apmierināts. Labs laiks mācībām un redzesloka paplašināšanai. Ir vērts pieteikties tiešsaistes biznesa kursos. 

ZIVIS 

Tu esi labs cilvēks un tāpēc daudzi vēlas uzticēt savas rūpes un noslēpumus. Uzkalusi un atbalsti, bet tikai tik daudz, lai tas netraucē tavam darbam un privātajai dzīvei.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu