Našķoties Zanes divas mīļākās bērnības receptes

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

"Bērnības dienās mēdzu ar prieku vērot un piedalīties virtuves darbos gan mājās, gan pie vecmāmiņām, bet vēl labprātāk - mieloties ar visu pagatavoto. Īpaši siltas atmiņas palikušas par to, cik patīkama sajūta, ziemās ienākot siltumā mājās, vienmēr mani sagaidīja mamma un no virtuves nāca kārdinošas ēdiena smaržas," savās bērnības atmiņās dalās ​populārās recepšu autore un blogere Zane Grēviņa jeb Našķoties Zane. 

"Vasarās mēdzu dzīvot laukos pie Tētamammas, un kopīgi gatavojām ķimeņu sieru gandrīz katru nedēļu, pankūkas sestdienās, salātus, zupas un dažādus gardumus. Neatņemama gatavošanas sastāvdaļa bija produktu sagādāšana un došanās uz dārzu pēc zaļumiem, siltumnīcu - pēc dārzeņiem, kūti - pēc olām, pagrabu - pēc marinējumiem un piena," par lauku šarmu un gardajām bērnības atmiņām runā Zane Grēviņa. "Atgriežoties pilsētā, devos pie vecmāmiņas Zīles, kura iemācījusi pagatavot ne vien leģendāro Zīles kafijas kūku, bet arī gaisīgāko debesmannu pasaulē, kuru ēdot ar aukstu pienu vēl joprojām sariešas laimes asaras."

Lūk, divas mīļākās Našķoties Zanes receptes no jaunākās grāmatas "Našķoties bērnībā"!

Biezpiena pončiki - ēst katru dienu visu atlikušo mūžu!

Vecrīgas, pret kurām neiemainītu neko! 

Foto: "Našķoties bērnībā" / publicitātes foto

Zanes Grēviņas otrā recepšu grāmata "Našķoties bērnībā"

Populārās recepšu autores un blogeres Zanes Grēviņas otrā recepšu grāmata "Našķoties bērnībā" īsā laikā ir kļuvusi par bestselleru, un izdevniecība TAPT laiž klajā grāmatas papildu tirāžu. Grāmatā apkopotas 105 dažādas garšas no Zanes bērnības un privātās ģimenes recepšu kolekcijas. Šī ir jau otrā Zanes pavārgrāmatas pēdējo divu gadu laikā.

Zane Grēviņa, gardēžu aprindās plašāk pazīstama kā Našķoties Zane, popularitāti ir iemantojusi ar savu recepšu blogu naskoties.com, kā arī noderīgiem virtuves padomiem sociālajā tīklā Instagram, kur Zanei seko vairāk nekā piecdesmit tūkstoši cilvēku.

Vēlies grāmatiņu? Piedalies konkursā TE!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu