Noklausies jauno "Twenty One Pilots" dziesmu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Twenty One Pilots"
"Twenty One Pilots" Foto: publicitātes

Amerikāņu mūziķu Tailera Džosefa (Tyler Joseph) un Džoša Duna (Josh Dun) duets "Twenty One Pilots" laiž klajā pirmo vēstnesi - singlu "Shy Away" no jaunā albuma, ziņo izdevēji "Warner Music".

Jaunais albums sauksies "Scaled And Icy" un tiks izdots jau 21. maijā.

Jaunajai dziesmai tapis arī video, ko režisējis tandēms Miles & AJ.

Plānotais grupas albums tiks izdots dažādos formātos, ieskaitot īpašo komplektu. Šis būs amerikāņu dueta pirmais albums pēdējo trīs gadu laikā pēc iepriekšējā darba "Trench".

Albums tika radīts iepriekšējā gada laikā, kad pasaule atradās pandēmijas izolācijā, lielāko daļu albuma sarakstījis un producējis dueta vokālists Tailers Džozefs, savukārt no otras valsts malas - bundzinieks Džošs ierakstījis bungu partijas. Albums tapis, abiem dalībniekiem pārsvarā strādājot virtuāli. Un kā vairumam mūziķu šajā laikā piedzīvojot tādas emocijas kā šaubas, garlaicība, vientulība un satraukums par nākotni. 

Papildus albuma un jaunās dziesmas jaunumiem apvienība ir ieplānojusi savu pirmo tiešsaistes priekšnesumu "Twenty One Pilots - Livestream Experience", ko varēs vērot 21. maija naktī. Dzirdamas būs jau iepriekš izdotās, fanu iecienītās dziesmas, kā arī jaunākās no gaidāmā albuma "Scaled And Icy".  

2020. gada laikā "Twenty One Pilots" pārsteidza fanus ar pāris singliem "Level of Concern" un "Christmas Saves The Year". "Level of Concern” pavadīja 12 nedēļas Alternative Radio un nokļuva

Atgādinām, ka "Twenty One Pilots" 2013. gadā uzstājās festivālā "Positivus".

Twenty One Pilots 
Twenty One Pilots Foto: SCANPIX
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu