Vēlaties jaunu auto? Paņemiet groziņu! (10)

CopyLinkedIn Draugiem X
Iepirkšanās groziņi autosalonā
Iepirkšanās groziņi autosalonā Foto: Publicitātes foto

Sākot no 7. aprīļa, klātienes klientu apkalpošanu atsākuši arī autosaloni. Tirgotāji stingri ievēro visas valdības noteiktās epidemioloģiskās drošības prasības, tai skaitā veikt apmeklētāju plūsmas kontroli, izmantojot iepirkumu grozus.

Lai arī cilvēki ar tirdzniecības groziņiem auto salonā izskatās visai komiski, auto tirgotāji un arī apmeklētāji ir gandarīti, ka vienu no lielākajiem dzīves pirkumiem atkal iespējams veikt klātienē epidemioloģiski drošos apstākļos, rūpīgi iepazīstoties ar tirgotāju piedāvājumiem. Svarīgi tas ir arī nozarei, jo tieši pavasarī ir lielākais pieprasījums pēc automašīnām.

Cilvēks ar iepirkšanās groziņu autosalonā
Cilvēks ar iepirkšanās groziņu autosalonā Foto: Publicitātes foto

Kā jau ziņots, 2020. gada pavasarī, iestājoties pandēmijai, tirgus piedzīvoja 50% kritumu, turklāt auto ražotņu apturēšana negatīvi ietekmēja auto piegādes visa gada garumā. Nozares pārstāvji norāda, ka tagad iespējama pakāpeniska atkopšanās un darba vietu atjaunošana, kas palīdzēs atgūt pirmspandēmijas tirdzniecības apjomus, nodrošinot arī vismaz nodokļu nomaksu valsts budžetā 200 miljonu eiro apmērā.

Iepirkšanās groziņi autosalonā
Iepirkšanās groziņi autosalonā Foto: Publicitātes foto

Andris Kulbergs, Auto asociācijas prezidents: “Lai arī pēdējais pusgads attālinātā darbā bija sarežģīts gan tirgotājiem, gan klientiem, auto tirgotāji, gluži kā 2007. gada krīzē, demonstrēja neticamu spēju ātri pielāgoties jaunajiem apstākļiem un izdzīvot. Šis valdības lēmums ir gluži kā svaiga gaisa malks, pēc ilglaicīgas smakšanas. Neviens vairs nevēlas atgriezties ierobežojumos, tādēļ auto tirgotāji epidemioloģisko prasību ievērošanai pieiet ar vislielāko atbildību.”

Komentāri (10)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu