Latvijas Fizikas diena. Skaties TVNET tiešraidē

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

AS "Latvenergo" rīkotā skolēnu erudīcijas konkursa "FIZMIX Eksperiments" fināla ietvaros 22. aprīlī tiek rīkots aizraujošs un daudzveidīgs fizikas izzināšanas pasākums – Latvijas Fizikas diena, kas norisināsies tiešsaistē un būs pieejama visiem bez maksas. Skolēni, pedagogi un fizikas entuziasti plkst. 14.00 tiek aicināti pieslēgties pasākuma tiešraidei portālā TVNET, lai ne tikai interesanti pavadītu laiku, bet arī iegūtu jaunas zināšanas un balvas.

Paralēli pasākumam tiešsaistes vidē par zinošākās komandas titulu sacentīsies jaunieši no visiem Latvijas reģioniem: Vidzemes, Kurzemes, Zemgales, Latgales, Rīgas un Rīgas reģiona. Latvijas Fizikas dienas noslēguma daļā no plkst. 15.40 norisināsies erudīcijas konkursa "FIZMIX Eksperiments" uzvarētāju apbalvošana. Turklāt pirmo reizi konkursa norisē tiks paziņots arī balvas "FIZMIX Skolotājs 2021" ieguvējs.

Pasākuma programma

14.00 – Latvijas Fizikas dienas atklāšana

14.15 – Zaļais kurss ar e-mobilitātes ekspertu Kārli Mendziņu: mīti un patiesība par elektroauto

14.30

– Trīs fizikas eksperimenti ar fizikas skolotāju Valdi Zuteru

– Zaļā fizika 5 dažādās vidēs ar konkursa "FIZMIX Eksperiments" mentoriem: O. Krievu, M. Auziņu, P. Apsi-Apsīti, G. Kitenbergu un A. Šenfeldu

15.00 – Interaktīvas “Prāta spēles” skatītājiem, iespēja izcīnīt balvas

15.20 – Virtuālā tūre pa Eiropas kodolpētījumu organizāciju jeb "CERN" ar Kārli Dreimani

15.40 – Erudīcijas konkursa "FIZMIX Eksperiments" apbalvošanas ceremonija

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu