Dzīvoklī Oslo deviņus gadus nostāvējušas miruša pensionāra mirstīgās atliekas (10)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reuters/ScanPix

Kādā dzīvoklī Norvēģijas galvaspilsētā Oslo atrastas pensionāra mirstīgās atliekas, kas tur nostāvējušas deviņus gadus, vēsta tīmekļa medijs “The Local”. 

Kā informēja policija, vīrieša mirstīgās atliekas atrastas pagājušā gada decembrī. Policisti norāda, ka mirušais vīrietis dzīvojis noslēgtībā. Nāves brīdī viņš bijis vairāk nekā 60 gadus vecs. 

Vīrietis bijis divas reizes precējies un viņam arī bija bērni, tomēr ar tuviniekiem viņš neesot kontaktējies, ziņo Norvēģijas raidsabiedrība NRK. 

Mirušā vīrieša kaimiņi norādījuši, ka viņš dzīvojis ļoti noslēgti. Kad kaimiņi vīrieti vairs nav kādu laiku satikuši, viņi nodomājuši, ka viņš pārcēlies uz dzīvi citur. 

Mirstīgās atliekas atrastas pēc tam, kad nama apsaimniekotājs vērsies ar lūgumu policijā uzlauzt dzīvokļa durvis, jo viņam ilgstoši nebija izdevies sazināties ar dzīvokļa iemītnieku. 

Policija uzskata, ka vīrietis miris 2011.gada aprīlī. Par to liecina derīguma termiņš uz piena pakas, kā arī kādas vēstules pasta zīmoga datums – abi šie priekšmeti atradušies dzīvoklī. 

Pensijas izmaksāšana vīrietim tika pārtraukta 2018.gadā, kad sociālajiem dienestiem neizdevās ar viņu sazināties. 

Savukārt maksājumi par dzīvokli veikti automātiski, no vīrieša bankas kontā esošās naudas. 

Komentāri (10)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu