Sestdienas horoskops: diena iesāksies pamazām – ar kafijas krūzi gultā!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops sestdienai, 9. aprīlim.

AUNS 

No paša rīta jutīsies mundrs, un pilns enerģijas. Ko darīt? Kurp doties? Lielisks laika pavadīšanas veids šodien būtu sportiskas un kustīgas aktivitātes svaigā gaisā. 

VĒRSIS 

Diena iesāksies palēnām, pamazām – ar aromātiskas kafijas vai kakao krūzi gultā. Kurp steigties, ja brīvdienas tikko sākušās? Vakarā iepriecini sevi ar attālinātu draugu ballīti. 

DVĪŅI 

Nedēļas rosīgais garastāvoklis tevi nav pametis arī šodien. Vajag saimniekot, izrīkot mājiniekus, sazvanīties ar draugiem. Prieku sagādās izbrauciens pie dabas. 

VĒZIS 

Jāapčubina savi mīļie. Klātienē – palutinot ar gardām maltītēm, attālināti – sazinoties tiešsaistē. Kad pārliecināsies, ka viss kārtībā, velti laiku sev un mīļotam hobijam. 

LAUVA 

Ir tik labi brīvdienā ilgāk pagulēt, pafilozofēt, gremdēties apcerēs... Taču ģimene vēlēsies kaut ko kopā pasākt un nekāda ilga būšana vienatnē nesanāks. Pozitīvu enerģiju sniegs kopīgs izbrauciens. 

JAUNAVA 

Savējie ir spēks un atbalsts. Un tā ir tik laba sajūta, kad cits par citu rūpējas. Diena sniegs jaukas emocijas. Brīvajiem ļaudīm iespējama aizraujoša tikšanās. 

SVARI 

Pirmajā vietā ģimene. Iespējams, kādam no tuviniekiem nepieciešams padoms. Un, ja ir bērni, tad jāpalīdz viņiem tikt galā ar mācībām, un zināšanu „robiem”. 

SKORPIONS 

Tā ir burvīga sajūta, kad mīlestība nes pus solīti virs zemes. Izbaudi jaukos mirkļus. Ja dodies izbraucienā, ievēro satiksmes noteikumus. Policija patrulē, un radari ceļmalās izlikti. 

STRĒLNIEKS 

Pievērsies saimniecības darbiem mājās un pārsteidz savējos ar jaunām kulinārijas receptēm. Īpaši labi padosies eksotiski ēdieni. Lai tālu zemju noskaņa ienāk virtuvē. 

MEŽĀZIS 

Spodrības diena. Jānomazgā logi, jānoslauka putekļi, jāpārskata garderobe. Ja ir māja, tad jāsakopj āra teritorija. Ar īsta saimnieka skatu atkal un atkal atradīsi, kur roku pielikt. 

ŪDENSVĪRS 

Ko gribu, to daru! Kurš gan var diktēt noteikumus brīvību mīlošam Ūdensvīram. No rīta gribēsi mazliet sportiski izkustēties, bet, ja pārējā diena paies sērfojot internetā – arī nebūs ne vainas. 

ZIVIS 

Laiska vaļošanās. Dažkārt tas ir ļoti noderīgi – palīdz atslēgties no domām par darbu vai sadzīves problēmām. Prieku sagādās sazvanīšanās ar draugiem un neliela „klačiņas uzsišana”.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu