Svētdienas horoskops: laba diena sirdslietām un attiecību spodrināšanai!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops svētdienai, 11. aprīlim.

AUNS 

Mājās nosēdēt nevarēsi. Un nevajag. Dodies izbraucienā – vienalga vai ar auto vai divriteni, galvenais, lai dvēselē brīvības sajūta. Vakarā būsi mazliet apbēdināts: kāpēc brīvdienas tik ātri pagāja... 

VĒRSIS 

Daudz domu domājamas. Izskatās, ka jaunnedēļ darba netrūks, tāpēc lēnītēm viss jāsaplāno. No rīta vēl gribēsies kaut kur izkustēties, bet jau no pēcpusdienas sēdēsi pie plānotāja. 

DVĪŅI 

Kad pāris dienas būts mājās, vai ja arī darbs attālināti, tad mazliet sāk vilkt uz kašķi. Ilga un enerģiska pastaiga, divritenis, nūjošana u.tml. aktivitātes noņems spriedzi. 

VĒZIS 

Šodien var nākties uzklausīt draugu, draudzeņu vai paziņu problēmu stāstus. Tu esi labs padomdevējs, tāpēc cilvēki pie tevis tiecas. Galvenais – nepiedalies baumošanā. 

LAUVA 

Sirds ilgojas pēc pasaules plašumiem. Šodien vari paceļot kopā ar Discovery vai mūsu pašu blogeri Žigi – gaumes jautājums. Kādam ar ārzemju tēmu var sasaistīties sirdslietas. 

JAUNAVA 

Viss ir jāsakārto, lai jaunajā nedēļā ar pilnu atdevi var pievērsties darbam. Šodien ir piemērots laiks plānošanai. Vakarā garās brīvdienas vari noslēgt ar labas filmas noskatīšanos. 

SVARI 

Iepriecini savus mīļos ar brīvdienu maltīti, kuras pagatavošanā esi ielicis sirdi un radošo izdomu. Ģimene to ļoti novērtēs. Brīvajiem ļaudīm laba diena attiecību veidošanai.  

SKORPIONS 

Tavs tiešums kādam var nepatikt. Lai izvairītos no konfliktiem, apdomā, ko un kādā formā tu saki. Laba diena sirdslietām un attiecību spodrināšanai. 

STRĒLNIEKS  

Krāšņa emociju un piedzīvojumu buķete. Dodies kopā ar savu otro pusīti izbraucienā, gūstiet pozitīvas sajūtas. Brīvajiem ļaudīm iespējama romantiska iepazīšanās. 

MEŽĀZIS 

Vari sākt sevis sakārtošanas un organisma stiprināšanas kūri. Sportiski kustīgas aktivitātes un veselīga ēdienkarte ļaus atgūt uz pavasara pusi izsīkstošos spēkus. 

ŪDENSVĪRS 

Nedrīkst ļaut vaļu emocijām, jo to iespaidā vari šo to sastrādāt. Vēlāk pašam būs žēl. Ja, šķiet, ka cilvēki tevi nesaprot, pavērtē, ko pats dari, kā rīkojies, ko runā vai raksti sociālajos tīklos.

ZIVIS 

Mājās saspringtas situācijas nerisini ar sava viedokļa uztiepšanu, pats jau zini, ka diplomātija ir visefektīvākais ceļš. Ja tev ir bērni, uzklausi viņu vēlmes un ieceres.  

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu