Par narkotisko vielu apriti aizturēti divi vīrieši

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Valsts policija

Valsts policijas Rīgas Ķengaraga iecirkņa policisti ceturtdien, 8. aprīlī, par narkotisko vielu apriti aizturēja 1980. un 1979. gadā dzimušus vīriešus.

Veicot sakncionētas kratīšanas, likumsargi vīriešu dzīvesvietās kopumā atrada septiņus polietilēna maisiņus un folija vīstokli ar gaišu pulverveida vielu, piecus maisiņus ar pulverveida vielas atlikumiem, 50 dažādas tabletes, kā arī vēl vairākus maisiņus ar tabletēm un to daļām, četras ampulas ar adrenalīnu, šļirces ar caurspīdīgu šķidrumu, 27 paciņas ar cigaretēm bez Latvijas Republikas akcīzes markām, elektroniskos svarus, kā arī 11 kaujas patronas un 20 mazkalibra patronas. Šobrīd vielām ir nozīmētas ekspertīzes, lai noteiktu to sastāvu un svaru.

Pret abiem vīriešiem ir uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 253. panta pirmās daļas par narkotisko vai psihotropo vielu neatļautu izgatavošanu, iegādāšanos, glabāšanu, pārvadāšanu vai pārsūtīšanu bez nolūka tās realizēt. Par šādu noziegumu likumā paredzēts sods – brīvības atņemšana uz laiku līdz trim gadiem, īslaicīga brīvības atņemšana, piespiedu darbs vai naudas sods un probācijas uzraudzība uz laiku līdz trim gadiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu