Vecrīgā atrasts pirms 4 gadiem nozagts velosipēds (4)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Velosipēds
Velosipēds Foto: Valsts policija

30. marta pēcpusdienā pie Rīgas pašvaldības policistiem vērsās kāds vīrietis ar lūgumu palīdzēt atrast nozagtu velosipēdu, kas pirms neilga laika manīts Vecrīgā.

Vīrietis policijas darbiniekiem skaidroja, ka viņam piederoša firma iznomā velosipēdus. Pirms četriem gadiem viens no tiem esot pazudis. Velosipēdu viņam pazīstams velokurjers pirms neilga laika esot pamanījis vecpilsētā. Ar to esot pārvietojusies kāda nezināma sieviete. Velokurjers sazvanījis firmas īpašnieku un pastāstījis par redzēto.

Jāatzīmē, ka vīrietis iesniegumu policijā par velosipēda pazušanu nebija rakstījis.

Informācija nodota RPP pilsētas videonovērošanas centra darbiniekiem. Ar VNC darbinieku palīdzību noskaidrota sievietes atrašanās vieta. Drīz pēc tam sieviete ar velosipēdu tika apturēta Skārņu ielā. Divriteņa reģistrācijas numura pārbaudes laikā pastiprinājās vīrieša stāstītais. Velosipēds bija reģistrēts uz kādas firmas vārda.

Pārrunu laikā sieviete noliedza velosipēda zagšanu. Viņa skaidroja, ka braucamrīks nu jau kādus trīs gadus stāvot viņas mājas kāpņutelpā un kaimiņi to izmanto kā koplietošanas velosipēdu. Ņemot vērā, ka tā īpašnieks pret sievieti neizvirzīja pretenzijas, viņa pēc datu piefiksēšanas varēja doties prom.

Sakarā ar firmas nosaukuma maiņām pēdējos gados un CSDD datubāzēs neatjaunoto informāciju, īpašniekam lūgts ar velosipēda pirkšanas apliecinājumu ierasties velosipēdam pakaļ Valsts policijas iecirknī. Braucamrīks nodots Valsts policijai.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu