Nedēļas horoskops

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Uzzini, ko sola zvaigznes no no 12. līdz 18. aprīlim.

AUNS 

Enerģisko Aunu šonedēļ var pārņemt melanholiskas noskaņas. Viss plaukst, sāk zaļot, putnu treļļi dara sapņainu, gribas pabūt vienatnē. Kādu brīdi to vari atļauties, taču pārāk ilga gremdēšanās apcerēs nav vēlama. Šis ir jaunu projektu un peļņas brīdis. Ļoti svarīga finanšu tēma – vara rasties negaidīti sadarbības piedāvājumi, kā arī uzrasties seni darījumu partneri. Tajā pašā laikā uzmanies no spontāniem pirkumiem. Neaizdod un neaizņemies. 

VĒRSIS 

Būsi gatavs atrotīt piedurknes un teju vai kalnus gāzt. Pārliecināsi līdzcilvēkus par savu ideju pareizību un dzīvotspēju. Turklāt prātā var nākt tādas idejas, kādas no diezgan konservatīvā Vērša neviens nebūs gaidījis. Būsi arī noskaņots izmantot tās priekšrocības, ko darbā un sadzīvē sniedz mūsdienu tehnoloģijas. Kāds varbūt iegādāsies modernu viedtālruni, kāds pieslēgs Smart-ID. Ar vārdu sakot, darīsi visu, lai dzīve komfortablāka un darbi sokas raitāk. 

DVĪŅI 

Piedomā pie profesionālās izaugsmes tēmas. Cik čakli strādā? Cik rūpīgi paveic uzticēto? Varbūt mazliet jāpamaina attieksme. Ir lieliskas iespējas nostiprināt autoritāti un no tā gūt arī labumu: kādam paaugstinājums, kādam piedāvājums nomainīt darbavietu un veidot karjeru. Ja atveras jaunas durvis, droši dodies uz priekšu. Tikai visas vienošanās noformē juridiski korekti. Prieku sagādās radošas izklaides. Iespēju robežās. Vai attālināti. 

VĒZIS 

Vēzīši savā visdziļākajā būtībā ir empātiski un emocionāli, un šonedēļ šīs īpašības var izpausties pēc pilnas programmas. Gribēsi visus pažēlot, samīļot, uzklausīt. Jauki. Bet tikai tik tālu, kamēr tas pašam neatņem laiku un enerģiju. Šonedēļ kārtojamas svarīgas darīšanas. Ja kas runājams iestādēs vai bankās, noskaidro visus juridiskos aspektus. Veiksies tiem, kas plāno prezentēt jaunus projektus un atrast domubiedrus vai sadarbības partnerus. 

LAUVA 

Kurš gan cits, ja ne pats zvēru karalis Lauva pratīs tik spoži parādīt savus talantus un prāta spējas. Tu esi drosmīgs un neviens kalns nav par augstu... Un tieši tagad ir īstais brīdis izrāvienam. Viegli veidosi kontaktus, pratīsi pasniegt idejas, atrast domubiedrus un saskatīt izdevīgumu. Tā būsi aizņemts ar karjeras veidošanu, ka dažu brīdi piemirsīsi par savējiem. Ja tev ir ģimene, mīļie cilvēki var sākt protestēt. Brīvdienās noteikti palutini viņus. 

JAUNAVA 

Tā kā esi viens kārtīgs darbarūķis, priekšniecība var palūgt izdarīt kaut ko papildus dienišķajiem pienākumiem. Savukārt, ja pats esi priekšnieks vai firmas īpašnieks, tad var nākties labot padoto kļūdas un aizkavēties darbavietā, kad diena jau sen galā. Mēģini kaut kā ar šo situāciju tikt galā. Brīvdienās būsi noilgojies pēc sabiedriskām aktivitātēm un pasākumiem. Mēģini atrast variantus, kas tīk, un atbilst šībrīža ierobežojumiem. 

SVARI 

Šī nedēļa kopumā paies ļoti lietišķās noskaņās. Ja esi saistīts ar finanšu nozari vai valsts vai pašvaldības iestādēm, tad profesionālajā vidē iespējami negaidīti pavērsieni. Daudziem citiem Svaru zodiaka zīmes pārstāvjiem var nākties kārtot darīšanas iestādēs, kam rūpīgi jāsagatavojas. Labs laiks, lai stiprinātu profesionālās pozīcijas, tikai nevajag pārāk paļauties uz partneru solījumiem. Brīvdienas pavadi ar ģimeni vai mīļoto cilvēku. Sirsnība un labestība. 

SKORPIONS 

Pārsvarā Skorpioni ir sava ceļa gājēji un citiem padomus bieži neprasa. Ir viedoklis un mērķi. Taču šajā nedēļā svarīga prasme sadarboties. Tā darbi veiksies raitāk un kā mēdz teikt: „Viena galva gudra, bet divas vēl gudrākas.” Būtiski, kas ir tie cilvēki, ar kuriem kopā realizē ieceres. Dienu straujajā ritmā atceries arī par privāto dzīvi. Brīvajiem ļaudīm iespējami romantiski saviļņojumi, bet ģimenes cilvēkiem svarīgi kopīgi pasākumi nedēļas nogalē. 

STRĒLNIEKS 

Kad apkārt liela rosība un pats esi visa centrā – tas Strēlniekam ļoti pa prātam. Var kādam sniegt gudru padomu, kādam visu taisnību pateikt, vai mazliet izmest villu, lai pēc tam atkal draudzīgi uzsistu uz pleca. Apmēram šāda arī solās būt darba nedēļa. Dažās situācijās palīdzēs intuīcija. Nedēļas nogali mīļuprāt pavadīsi mājās, nesteidzīgi rosoties savā saimniecībā vai 

dodoties nelielā izbraucienā. Ja tev ir atvasītes, izrunājies no sirds un uzklausi viņu domas. 

MEŽĀZIS 

Ir tās pasakas par naudas pūķi, kas sēž uz lādes un sargā mantu. Mežāži ir strādīgi uz uzcītīgi un prot to pūķi pielabināt. Arī šonedēļ iespējama dāsna naudas plūsma, tikai tāpat vien „uz ātro” nekas kontā nekritīs, būs krietni jāpastrādā. Turklāt vēlams orientēties uz darbiem vai projektiem, kas nes labumu ilgtermiņā. No darba pienākumiem brīvajā laikā jutīsies pavasarīgi iedvesmots. Simpātiju dzirkstis, flirts un mīlestības apliecinājumi. 

ŪDENSVĪRS 

Darbs pirmajā vietā. Būsi stingri pārliecināts par savu taisnību un no sirds centīsies pārliecināt kolēģus, priekšniekus vai padotos. Un uzmetīsi lūpu, ja paliksi nesaprasts. Nav vērts pārliecināt citādi domājošos, labāk meklēt kompanjonus, kas gatavi sadarboties. Lai vairotos optimisms, nedēļas nogalē palutini sevi no sirds – šībrīža iespēju robežās. Tavas iecerēs atbalstīs mājinieki, mīļotais cilvēks un draugi. Kāds varbūt sāks apsvērt domu par savu biznesu. 

ZIVIS 

Starp zinātkāri un ziņkārību robeža ir trausla un tu balansēsi pa vidu. Lielisks laiks jaunu zināšanu apguvei, online semināriem u.c. Jaunu informāciju kāri tversi visās jomās, arī labprāt ko interesantu uzklausīsi par notikumiem un pazīstamiem cilvēkiem. Ja kādas ziņas tev šķiet svarīgas, tad netici visam uzreiz, bet pats pārbaudi. Darbā vai biznesā iespējamas interesantas idejas par peļņu. Privātajā dzīvē iespējami strīdi, kurus nogludināsi ar sirsnību.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu