Pirmdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops pirmdienai, 12. aprīlim.

Izklaidei un iedvesmai

AUNS 

Pirmdienas nemaz nav tik grūtas dienas! It sevišķi šodiena un it sevišķi rosīgajam Auniņam. Būsi noskaņots komunicēt, pamācīt citus, rosīgi darboties. Jauki būtu vakara cēlienu noslēgt ar sportiskām aktivitātēm. 

VĒRSIS 

Iekustēšanās tāda lēnīga - vēl nevar īsti saprast, kas svarīgi, kas nē. Pārskati plānotājā nedēļas darbus un izvēlies prioritātes. Labvēlīga diena naudas lietām. 

DVĪŅI 

Jaunā nedēļa sākas visai aktīvi, būs skaidrība par darbiem, jauni plāni un labas pārliecināšanas spējas. Tikai visās jomās esi precīzs, ir riski pieļaut neuzmanības kļūdas. 

VĒZIS 

Tāds kārtīgs profesionālais „uzrāviens” – saņemsi augstu novērtējumu un varbūt arī kādu negaidītu sadarbības piedāvājumu. Vakaru velti ģimenei, lai viņi nejūtas atstāti novārtā. 

LAUVA 

Jauna un noderīga informācija. Būsi noskaņots apgūt jaunas zināšanas vai prasmes. Izpēti online semināru piedāvājumus. Labas idejas piespēlēs draugi. 

JAUNAVA 

Ļoti lietišķa diena. Dažādas sapulces, tikšanās, pārrunas. Tiešsaistē vai klātienē – atkarībā no apstākļiem. Iespējami neparedzēti apstākļi vai pavērsieni. Galvenais – saglabā mieru. 

SVARI 

Svariem allaž jābūt līdzsvarā, kopā ar drošiem un stabiliem partneriem, tad viss iet no rokas. Šī ir tā diena, kad stiprināt attiecības gan darbā un biznesā, gan ģimenē. 

SKORPIONS 

Plāni, shēmas, precīzs darbības virziens ir tava stiprā puse. Darbā liela rosība un tu būsi īsta „lokomotīve”. Pievakarē rotaļīgs garastāvoklis un pavasaris sirdī. 

STRĒLNIEKS 

Šodien darbiem iešūpoties būs tā grūtāk, jo prātu aizņems privātās dzīves tēmas. Kāds prātos par to, kas attiecībās, kāds par to – kā nav. Mēģini vairāk koncentrēties uz lietišķo jomu. 

MEŽĀZIS 

Bija tās brīvdienas vai nebija? Atkal daudz nopietnu pienākumu un liela atbildība. Pats jau esi parādījis, ka esi čakls un rūpīgs. Taču darbs tiks novērtēts arī finansiālā izteiksmē. 

ŪDENSVĪRS 

Daudz ideju. Tās radīsies ne tikai paša prātā, bet arī no sociālajiem tīkliem vai portāliem. Kaut kas var izrādīties noderīgs, it īpaši attiecībā uz peļņas iespējām nākotnē. 

ZIVIS 

Plāno un dari visu pats. Nav vērts paļauties uz skaistiem solījumiem, jo, kā jau zināms, bieži vien tie makā nekrīt. Par maku... labs laiks peļņai un arī tērēšanai. Tikai zini mēru.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu