"Primal Scream" solists ieraksta duetu ar "Savages" vokālisti Dženiju Betu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Bobijs Gilespijs un Dženija Beta
Bobijs Gilespijs un Dženija Beta Foto: publicitātes

Britu grupas "Primal Scream" līderis Bobijs Gilespijs (Bobby Gillespie) apvienojies ar solo mākslinieci un grupas "Savages" vokālisti Dženiju Betu (Jehnny Beth), lai kopā radītu un izdotu albumu, kas gaidāms šī gada 2. jūlijā. 

Abi šonedēļ izdod pirmo vēstnesi - singlu "Remember We Were Lovers" no gaidāmā albuma, kam dots nosaukums "Utopian Ashes".

Albuma dziesmas stāsta par zaudējumu, neizdevušos komunikāciju un nespēju izteikt savas emocijas. Jautājumi, ar kuriem saskaras precēti pāri, saprotot, ka viņu attiecības sabrūk. Šis albums ir cilvēkiem, kuri saskārušies ar neizbēgamām sērām, kuras uzrodas līdz ar novecošanu un realitātes pieņemšanu.

Šis nav autobiogrāfisks albums, atzīst autori.

"Tādā pašā veidā, kā kāds radītu tēlus romānam, mēs esam radījuši tēlus albumam," stāsta Dženija Beta. "Esam arī paši sevi iemiesojuši šajos tēlos, lai personīgāk izprastu situāciju. Tas arī ir viss, kam ir nozīme."

"Kad tu saraksti dziesmu, tu it kā salaulā savu personīgo stāstu ar izdomāto un tā rezultātā rodas māksla," turpina Bobijs Gilespijs.

Bobijs Gilespijs un Dženija Beta pirmo reizi satikās 2015. gadā, kad viņus abus uzaicināja uzstāties kopā ar grupu "Suicide". Nākošajā vasarā Dženija pievienojās "Primal Scream" uz skatuves, lai kopā nodziedātu dziesmu "Some Velvet Morning", kuru kādreiz izpildīja Nensija Sinatra un Lī Heizlvuds. 2017. gadā viņi satikās kopīgās dziesmu rakstīšanas sesijās Parīzē, kurās piedalījās arī Betas muzikālais partneris Džonijs Hostails un pārējie grupas "Primal Scream" dalībnieki. Viņu sākotnējās elektroniskās idejas lēnām pārtapa par bagātīgām un piepildītām soula, kantri, blūza un rokenrola skaņām.

Video: "Remember We Were Lovers".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu