Līvānu rokgrupa "Jauda" laiž klajā otro studijas albumu (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Jauda"
"Jauda" Foto: publicitātes

Jaunā Līvānu alternatīvā roka apvienība "Jauda" laiž klajā jaunu studijas albumu "Under Water". Vienlaikus izdots arī jauns videoklips "Under Water".

"Ir pagājis gads, kopš sākām veidot attiecības, uzskatus, izpratni un attieksmes, kuras ir pretstatā mūsu būtībai. Dubultmorāle, nauda, kontrole, propaganda ir tie instrumenti, ar kuriem politiķi sēž savās vannās un mazgā nost atbildības netīrumus. Ūdens paliek netīrs, un sāk smelties mutē - pretīga garša, bet aizbēgt nav kur... sākas panika! Šovs turpinās un ir sasniedzis kulmināciju, digitāls nogurums un sabiedrība vairāk nevar turēt gada garumā pilināto mediju ūdeni. Visu uzraugām, visu kontrolējam, virziens ir skaidrs, bet aiz borta paliek cilvēka būtība, vērtība, nodomi, attiecības, sapņi un ikdienas dzīve. Esam savas valdības pacienti, ieslodzīti ierobežojumos un vērojam kā iznīcinām sevi un viens otru. Ko prāts nespēj aptvert, to ķermenis nespēj pieņemt. Beigu beigās - kāds kritīs," tā preses paziņojumā raksta grupa.

Albumā iekļautas 11 dziesmas angļu mēlē, kuras ir tapušas pēdējo divu gadu laikā. Albumā ir iekļautas līdz šim vēl plašākai auditorijai nedzirdētas kompozīcijas.

Grupas dalībnieki stāsta, ka albums ir ļoti atšķirīgs no pirmā albuma "Durvis atvērtas" un vairāk parāda to skanējuma virzienu, kādā grupa sevi redz nākotnē.

Albums šobrīd pieejams digitālā versijā vietnē "Bandcamp", bet grupas dalībnieki atklāj, ka albums tiks izdots arī vinilplates formātā.

Noskaties dziesmas "Under Water" video.

Grupa dibināta 2016. gadā Līvānos. Apvienojot basa, bungu, ģitāras un vokāla skanējumu, grupa veido dzīvu skanējumu gan ierakstos, gan koncertos. 2018. gada maijā iznāca grupas pirmais debijas albums "Durvis atvērtas", kurā tika iekļautas divpadsmit dziesmas latviešu valodā.

2020. gadā grupa laida klajā vairākus singlus - "Eyes", "Love and Sunshine" u.c.

Noklausies jauno albumu.

 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu