Jaunais dziedātājs Edvards Strazdiņš aicina uz savstarpēju sapratni un cieņu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Edvards Strazdiņš
Edvards Strazdiņš Foto: Ekrānuzņēmums

Jaunais dziesmu autors un izpildītājs Edvards Strazdiņš ar savu dziesmu “Būt vienotiem” aicina cilvēkus nešķelties, bet kopīgi veidot labāku sabiedrību, kurā viens otru uzklausa un vienojas kopīgiem mērķiem.

Edvards Strazdiņš: “Pēdējā laikā jūtams, ka cilvēkiem bieži ir grūti izturēties ar sapratni pret līdzcilvēkiem, aizmirstot par savstarpējo cieņu. Tas ir īpaši aktuāli šajā pandēmijas laikā, kad ir tik liela viedokļu daudzveidība. Tas nav slikti, tā tam jābūt, bet bieži vien mums pieklibo attieksme vienam pret otru, un rodas sajūta, ka pasaulē cieņai vairs nav nozīmes. Par to arī dziesma. Mums jābūt vienotiem un jācenšas respektēt cilvēki mums līdzās, jo tikai tā mēs varam pārvarēt šo pandēmiju – esot vienotiem un cienot arī citu viedokļus un izvēles.”

Talsos iemīlējies rīdzinieks. Tā šī gada janvāri tika pieteikta Edvarda debija ar dziesmu “Celties spārnos”. Šobrīd jaunais dziesmu autors un izpildītājs turpina mācības Rīgas Tehniskajā koledžā. Savulaik izveidojis grupu, kad vēl mācījies Juglas mūzikas skolā. Edvards turpina rakstīt dziesmas un gatavo savu debijas albumu. Šī gada sākumā jaunais mākslinieks noslēdza sadarbības līgumu ar mūzikas izdevniecību “MicRec”.

Dziesmas “Būt vienotiem” video veidojis video producents Kaspars Dvinskis (Dween Productions). Jaunā dziesma pieejama visos populārākajos mūzikas lejupielādes un straumēšanas servisos visā pasaulē.

Video: Edvards Strazdiņš "Būt vienotiem".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu