Avārijā, kurā uz jumta apgāzās auto, cietusi trolejbusa pasažiere (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Iespaidīga avārija pirmdien īsi pēc pusdienas laika notika Melnsila un Kapseļu ielas krustojumā Āgenskalnā. Tur sadūrās divi vieglie auto Chrysler un Škoda, un trolejbuss, turklāt viens no automobiļiem apgāzās uz jumta. 

"Ieradušies notikuma vietā, konstatējām, ka cilvēki paši saviem spēkiem jau bija izkļuvuši no mašīnām. Vienīgais cietušais ir no trolejbusa - pasažieris," raidījumam Degpunktā stāsta VUGD 9.daļas vada komandieris Edgars Ozols.

Trolejbusa vadītājs Arnis tikmēr atklāj, ka trieciens bijis pilnīgi negaidīts. 

"Biju iegriezies pagriezienā, un pēkšņi - trieciens sānos. Apstājos un gaidīju. Mašīnā bija sieviete, bet viņai palīdzību nevajadzēja. Palīdzību vajadzēja sievietei, kas bija salonā. Viņa sēdēja metru, divus no vietas, kur stikls saplīsa," - tā trolejbusa vadītājs, piebilstot, ka avārijas brīdī salonā kopumā bijuši seši vai septiņi pasažieri.

Kurš negadījumā uzskatāms par tā izraisītāju, skaidros policija, jo Degpunktā ar automašīnu vadītājiem aprunāties neizdevās. Vienīgi Chrysler minivena pasažieris atklāja, ka palaiduši trolejbusu un pēkšņi no kreisās puses uztriecies auto. Viņi piesteigušies pie tā un palīdzējuši vadītājai izkļūt no spēkrata.

Kā jau minēts, mediķu palīdzība viņai nebija nepieciešama. Škoda krosovera liktenis gan ir neskaidrs, jo pēc apgāšanas uz riteņiem redzams, ka automobilis ir diezgan samīcīts.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta
Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu