Svētdienas horoskops: brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt aizraujošu iepazīšanos

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops svētdienai, 18. aprīlim.

AUNS 

Labprāt šiverēsies mājās. Lai iet pa gaisu putekļu slotiņa, dūc grīdas tīrītājs robotiņš un griežas veļa mašīnā. Tāda riktīga spodrības diena noslēgsies ar labi padarīta darba sajūtu. 

VĒRSIS 

Zemes spēks un dzīves baudīšana ir Vērsim tuvi motīvi. Ja esi dārza īpašnieks, tad laba diena stādīšanai. Ja ne – tad paslinko un noskaties kādu labu koncertu. 

DVĪŅI 

Gribēsi „pa mierīgo” – no rīta labi izgulēties, nesteidzīgi iemalkot rīta kafiju un doties nelielā pastaigā. Varbūt pavingrot kādā parciņā, varbūt distancēti pievienoties jogas grupai. Galvenais, lai bez trauksmes. 

VĒZIS 

Ļoti gribās kādas sabiedriskas vai saviesīgas aktivitātes. Piezvani draugiem, sazinies ar tuviem cilvēkiem svešatnē, izrunājieties par svarīgo. Arī šāda komunikācija radīs pozitīvisma stariņu. 

LAUVA 

Ja esi nolēmis šodien mājās ieviest kārtību gan tiešā, gan pārnestā nozīmē, vispirms izrunājies ar savējiem un respektē viņu viedokli. Pretējā gadījumā var izcelties strīdi. 

JAUNAVA 

Izmantosi laiku, lai apgūtu ko jaunu, un papildinātu zināšanas. Jebkura informācija vēlāk izrādīsies noderīga. Jo tuvāk vakaram, jo vairāk noskaņosies jaunai darba nedēļai. 

SVARI 

Pirmajā vietā privātā dzīve. Ja tev ir otrā pusīte, tad izbaudiet šodien viens otra klātbūtni un izrunājieties no sirds par svarīgo. Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt aizraujošu iepazīšanos. 

SKORPIONS 

Ļoti aktīva komunikācija ar mīļajiem radiņiem. Iespēju robežās gribēsi satikt, apskaut, samīļot. Daudz jauku sarunu, noderīga domu apmaiņa un sirsnība. 

STRĒLNIEKS 

Jāsāk plānot nākamās nedēļas darbi, jo tā solās būt spraiga. Tuvinieki gan gribēs tevi iesaistīt sadzīves jautājumu risināšanā, bet ar domām tu jau būsi darbā vai biznesā. 

MEŽĀZIS 

Sirsnīga kopā būšana ar tuviem un mīļiem cilvēkiem. Tā ir tik lieliska sajūta, ka līdzās ir savējie, uz kuriem vienmēr var paļauties. Novērtēsi to no sirds. 

ŪDENSVĪRS 

Būsi nolēmis ieviest kārtību mājās. Iztīrīt telpas, sakrāmēt plauktus, izšķirot garderobi. Visu, kas nav uzvilkts vairāk par gadu, prom. Labdarībai vai otrreizējai pārstrādei. 

ZIVIS 

Gribas izbaudīt pavasari, paklejot kaut kur tāpat bez mērķa, nesteidzīgas domas padomāt. Tostarp par attiecību tēmu: kāpēc kaut kas notiek vai nenotiek.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu