Nedēļas horoskops

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Uzzini, ko sola zvaigznes no no 19. līdz 25. aprīlim.

AUNS 

Būt visur pirmajam, izcelties, iesaistīties veselīgā konkurencē – tas Auna zodiaka zīmes pārstāvjiem ir ļoti pa prātam. Lai panāktu iekšējo sajūtu, ka ej stalti, un visi tevi apbrīno, pietiks ar mazumiņu pavisam ikdienišķu lietu - atjauno garderobi, aizej pie friziera, saposies. Tas vienmēr dod pozitīvas emocijas. Labs laiks jauniem projektiem un peļņai, tikai nevajadzētu paļauties uz vilinošiem solījumiem, jo „siers par brīvu ir tikai peļu slazdā”. Ko pats esi izplānojis, to pats arī paveic līdz galam. 

VĒRSIS 

Krietnam darba darītājam neviens kalns nav par augstu un neviena jūra par dziļu, taču mūsdienās ar tehnoloģiju palīdzību dzīvi var padarīt ērtāku un darbus vēl raitākus. Nost ar konservatīvismu – lai dzīvo viss jaunais! Atklāsi dažādas vēl neizzinātas iespējas, un priecāsies kā bērns, kas ieraudzījis pirmo pavasara taureni. Labs laiks, lai atrastu domubiedrus un atbalstītājus jauniem radošiem projektiem, bet, ja esi nolēmis virzīties pa karjeras kāpnēm, tad rēķinies ar nopietnu darbu un sīvu konkurenci. 

DVĪŅI 

Dažu brīdi gribēsi, lai visi liek mieru – kur jātraucas, kas tik svarīgs jādara, kas nevar pagaidīt? Taču dzīve griež savu straujo riteni un nav daudz laika vaļoties. Kolēģi, priekšniecība vai sadarbības partneri gaida no tevis jaunas idejas un aktīvu darbošanos. Ja saņemsies, vēlāk pats ar rezultātu būsi apmierināts – gan morālā, gan arī materiālā izteiksmē. Šonedēļ vairāk nekā citkārt svarīga arī attiecību tēma. Ar mīļoto cilvēku kopā jutīsies mierīgi un pasargāti. Savukārt brīvajiem ļaudīm iespējama sirsnīga iepazīšanās. 

VĒZIS 

Gribēsi aktīvi darboties un visur atrasties pirmajās rindās. Labs laiks, lai iepazīstinātu ar savām idejām ne tikai kolēģus, bet plašāku interesentu loku. Ja esi nolēmis startēt ar kādu sirdij tuvu projektu vai uzsākt biznesu, tad izpēti, kāds atbalsts jaunajiem uzņēmējiem tiek piedāvāts no valsts vai pašvaldības puses. Brīvajā laikā pirmajā vietā būs mājas saimniecība. Līdz 

ar pavasara atnākšanu tik daudz kas jāpadara – jāsarīko spodrības diena, jāaprūpē dārzs vai jāiesēj zaļumi kastītē uz palodzes, arī garderobi derētu izrevisēt un atjaunot. 

LAUVA 

Grūti mācībās, viegli kaujā – ir tāds teiciens. Būsi noskaņots parādīt savas spējas, gūt atzinību un varbūt arī mērķēt uz augstāku amatu. Taču var rasties sajūta, ka mazliet pietrūkst zināšanu vai kādu iemaņu. Ir jāsaņemas, jāpiesakās kursos un jāaizpilda robi neatkarīgi no tā, cik tev gadu un kāda ir iepriekšējā izglītība. Jaunas, mūsdienīgas prasmes būs trumpis ceļā uz izaugsmi. Nedēļas gaitā ik pa laikam jāpievēršas arī attiecību tēmai un jārisina pedagoģiskie jautājumi, ja mājās skolasbērni. 

JAUNAVA 

Cieša draudzība ir zelta vērtē. Ne tikai kā sirsnīgs vārds grūtā brīdī, bet arī kā reāls atbalsts ar ieteikumiem vai praktisku palīdzību. Ļoti novērtēsi, ka tev ir labi draugi, uz kuriem vari paļauties. Ja kāds lūdz tavu atbalstu, tad arīdzan izdari visu, kas tavos spēkos. Darbā lieliskas iespējas parādīt savus talantus un nostiprināt autoritāti. Jāstrādā ar pilnu atdevi, taču atalgojums priecēs. Ja tev šķiet, ka veikums nav novērtēts adekvāti, runā ar priekšniecību par algas pielikumu. Naudas tēriņi par praktiskām saimniecības lietām. 

SVARI 

Smaids, laipnība un pozitīva pieeja atver vairāk durvju nekā skarbi tieša valoda un principu izrādīšana. Tu to zini un tev sanāk. Šī nedēļa ritēs uz pozitīvas nots un, ja arī kādi kreņķi, tad tu ar problēmām diezgan veikli un ātri tiksi galā. Labvēlīgs perioda lietišķo jautājumu kārtošanai iestādēs, bankā vai ar komunālajiem dienestiem. Nelielas problēmas var rasties komunikācijā ar mīļoto cilvēku, taču galvenais – runāt, runāt un vēlreiz runāt, jo klusēšana ar sakniebtām lūpām neko nedos. Savukārt atklātība visu saliks pa plauktiņiem. 

SKORPIONS 

Tev piemīt analītiskas spējas, stratēģa dotības un ass prāts. Pragmatisms un loģika tava stiprā puse. Taču šajā periodā ļoti vajadzētu ieklausīties arī intuīcijā. Vienā acu uzmetienā spēsi precīzi novērtēt cilvēkus - kāpēc kāds runā vai rīkojas tieši tā. Svarīgi prast sadarboties, jo kopā darītais dos labākus rezultātus, tostarp arī materiālā ziņā. Kopīga darbošanās un kopā būšana svarīga arī ģimenē. Kurš gan cits spēj sniegt labāku atbalstu, kā 

mīļotais cilvēks. Ja šobrīd esi sirdī brīvs, tad labs laiks, lai iepazītos un domātu par nopietnām attiecībām. 

STRĒLNIEKS 

Tavā dabā ir pateikt visu, kas nepatīk. Tieši, atklāti, bet bez ļaunatminības. Kādam tas var nepatikt, bet nesatraucies – ar savu atklātību panāksi vairāk, nekā piņķerējoties superdiplomātijas pinekļos. Ja kāds apvainojas, uzsit vēlāk uz pleca: sak’- neņem ļaunā. Profesionālajā jomā garlaicīgi nebūs. Kāds piedzīvos priekšniecības maiņu, kāds meklēs citu darbu, kāds atradīs interesantus risinājumus esošajā spēles laukumā. Privātajā dzīvē viss ritēs savu gaitu, jauni pavērsieni maz ticami. Un droši vien nevajag ar. 

MEŽĀZIS 

Ļoti rūpīgi seko līdzi finansēm – cik saņem un cik tērē. Var gadīties, ka naudas plūsma bremzējas vai par kaut ko jāiztērē vairāk, nekā biji plānojis. Prāts mazliet nemierīgs. Ja šobrīd „uz sitienu” tas nav iespējams, tad vienalga lūkojies, kur un kā nākotnē vari nopelnīt vairāk. Daudz domāsi par privāto dzīvi. Sirdī pavasarīgas noskaņas un vēlme pēc piedzīvojumiem. Pēkšņi var uzšķilties kāda dzirksts, kas dzīvi sagriež kā raibā karuselī. Tomēr būtu ieteicams nezaudēt galvu un izvērtēt situācijas ar vēsu prātu. 

ŪDENSVĪRS 

Saudzē sevi un neuzņemies vairāk pienākumu, kā spēj paveikt. Ja strādāsi no agra rīta līdz vēlai naktij, visai drīz par sevi var likt manīt spēku izsīkums. Pietiekama atpūta, veselīgs dzīvesveids un pilnvērtīgs uzturs – trīs vaļi, uz kuriem šobrīd balstīties. Daudz pozitīvisma sniegs ģimenes locekļi - kopā saimniekosiet, kopā priecāsieties, kopā apspriedīsiet dažādas idejas. Kādam var rasties doma par ģimenes biznesu. Labs laiks ienākumu palielināšanai. 

ZIVIS 

Astroloģijā pastāv uzskats, ka Zivju zodiaka zīmes cilvēkiem ir lieliska intuīcija. Tiesa ne visiem un ne vienmēr, taču šajā periodā tu perfekti orientēsies situācijās un kaut kāda iekšējā balss pateiks priekšā, kas kurā brīdī labāk darāms. Ja būtu iespējas, tu labprāt dotos nelielā ceļojumā, bet šobrīd zinātkāri apmierinās tālu zemju apraksti internetā vai TV raidījumi. Patīkami notikumi privātajā dzīvē. Pāriem attiecībās jauna dzirksts, bet brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu