Pirmdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops pirmdienai, 19. aprīlim.

Izklaidei un iedvesmai

AUNS 

Grūti iešūpoties jaunās nedēļas darbiem. Bet vajag! Izrādi iniciatīvu un skaties, kur roka jāpieliek, lai naudiņa vairojas. Līdztekus darbam, iespējams, kaut kas risināms privātajā dzīvē. 

VĒRSIS 

Krietnajam darba darītājam Vērsim dvēselē ir arī mākslinieciska stīga. Pārsteidz ar radošām idejām un nebīsties no netradicionāliem risinājumiem. Mājās kārtojami sadzīviski jautājumi. 

DVĪŅI 

Pēkšņi var rasties diskomforts un atklāsme, ka pietrūkst kādu zināšanu vai iemaņu, lai darbā būtu pirmajās rindās. Tavs prāts ir atvērts zinībām un mācīties nekad nav par vēlu. 

VĒZIS 

Ja finanšu lietās kāda neskaidrība vai nav stabilitātes, tad ap sirdi nemierīgi. Nepārdzīvo, bet rīkojies. Mazliet jāpārvar biklums un jāmeklē jauni sadarbības varianti. 

LAUVA 

Šodien tevi nedrīkst kaitināt, jo Lauva var parādīt savas emocijas pēc pilnas programmas. Tiesa, pēc tam pašam varbūt žēl – kāpēc vajadzēja tā reaģēt. Sarežģītās situācijās paļaujies uz draugu atbalstu. 

JAUNAVA 

Kaut arī esi pragmatisks cilvēks, šodien der ieklausīties intuīcijā. Un nebūtu vēlams strīdēties ar priekšniecību vai sadarbības partneriem, jo diez vai izdosies pierādīt savu taisnību. 

SVARI 

Jādodas uz priekšu! Nešaubies un nesvārsties – tu esi uz pareizā ceļa. Sekmīga diena, lai risinātu svarīgus jautājumus iestādēs, bankā vai ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem. 

SKORPIONS 

Trauksmaina diena, kad jāpaspēj teju vai būt vairākās vietās vienlaikus. Pēkšņi var parādīties jauni sadarbības partneri vai piedāvājums iesaistīties interesantā projektā. 

STRĒLNIEKS 

Pirmdiena sākas ar neskaitāmiem pienākumiem darbā. Jaunas idejas, saziņa ar darījumu partneriem, līgumu apspriešana. Esi uzmanīgs ar viedierīcēm, tehnoloģijas var pievilt. 

MEŽĀZIS 

Radošu ideju diena. Neturi sveci zem pūra, bet izklāsti ieceres, kā darba procesu padarīt produktīvāku, izmatojot mūsdienu tehnoloģiju iespējas. Vakarā iespējami aizraujoši notikumi privātajā dzīvē. 

ŪDENSVĪRS 

Jo lielākas iespējas pašam organizēt savu darba dienu, jo vairāk paveiksi. Neuzņemies papildus pienākumus – tad attapsies, kas darba laiks sen jau beidzies, bet tu joprojām strādā. 

ZIVIS 

Jaunā nedēļa nāk ar jaunām idejām. Kolēģi ieklausīsies tavā viedoklī un to respektēs. Var rasties papildus peļņas iespējas, bet visas vienošanās jānoformē juridiski korekti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu