12 cietušie un viens bojāgājušais: statistika par svētdien notikušajiem ceļu satiksmes negadījumiem

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs foto.
Ilustratīvs foto. Foto: PopTika, Shutterstock.

Aizvadītajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos cietuši 12 cilvēki un viens gājis bojā, informē Valsts policijas (VP) Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Rīgas reģionā cietuši 10 cilvēki, no tiem viens velosipēdists, Zemgalē un Vidzemē katrā cietuši pa vienam cilvēkam, bet Latgalē viens cilvēks ceļu satiksmes negadījumā gājis bojā.

Kopumā diennakts laikā valstī reģistrēti 55 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem 10 bijuši ar cietušajiem, bet vienā avārijā ar bojāgājušo.

Diennakts laikā Rīgas reģionā notikuši 28 ceļu satiksmes negadījumi, Zemgalē - seši, Vidzemē - divi, Kurzemē - 11, bet Latgalē reģistrēti astoņi ceļu satiksmes negadījumi, liecina VP apkopotie dati.

Diennakts laikā policisti pieķēruši 17 dzērājšoferus

Aizvadītajā diennaktī uz Latvijas ceļiem aizturēti 17 autovadītāji, kuri pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā.

Rīgas reģionā pieķerti seši dzērājšoferi, Latgalē - četri, Kurzemē - trīs, bet Zemgalē un Vidzemē katrā pa diviem autovadītājiem, kuri pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā.

Pagājušā diennaktī uz Latvijas ceļiem likumsargi noformējuši 232 administratīvā pārkāpuma protokolus par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu.

Kopumā par dažādiem satiksmes noteikumu pārkāpumiem policisti noformējuši 484 protokolus, liecina VP apkopotā informācija.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu