Pagājušajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos cietuši divi gājēji un trīs velosipēdisti

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs foto
Ilustratīvs foto Foto: Kzenon/Shutterstock.

Aizvadītajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos cietuši deviņi cilvēki, no tiem divi bija gājēji un trīs velosipēdisti, informē Valsts policijas (VP) Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Rīgā cietuši seši cilvēki, no tiem divi gājēji un divi velosipēdisti, Zemgalē, Vidzemē un Latgalē katrā pa vienam cilvēkam.

Kopumā diennakts laikā valstī reģistrēti 111 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem deviņi bijuši ar cietušajiem, bet nevienā avārijā nav bojāgājušo.

Diennakts laikā Rīgas reģionā notikuši 66 ceļu satiksmes negadījumi, Zemgalē - 13, Vidzemē - deviņi, Kurzemē - 13, bet Latgalē 10 ceļu satiksmes negadījumi, liecina VP apkopotie dati.

Diennakts laikā policisti pieķēruši10 dzērājšoferus

Aizvadītajā diennaktī uz Latvijas ceļiem aizturēti 10 autovadītāji, kuri pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā.

Rīgas reģionā diennakts laikā apturēts viens dzērājšoferis, Zemgalē - trīs, Latgalē - četri, bet Vidzemē un Kurzemē pieķerti katrā pa vienam autovadītājam, kurš pie stūres bija sēdies alkohola reibumā.

Kopumā pagājušā diennaktī uz Latvijas ceļiem likumsargi noformējuši 281 administratīvā pārkāpuma protokolu par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu, bet četrus - par agresīvu braukšanu.

Aizvadītajā diennaktī valstī kopumā par dažādiem satiksmes noteikumu pārkāpumiem policisti noformējuši 533 protokolus, liecina VP apkopotā informācija.

Kā ziņots, diennakts laikā uz valsts autoceļiem reģistrēti 111 satiksmes negadījumi, tajos cietuši 10 cilvēki, bet bojāgājušo nav, liecina VP apkopotie dati.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu