Pandēmijas noliedzējs - rokmūziķis Teds Nūdžints inficējies ar Covid-19

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Teds Nūdžints (Ted Nugent)
Teds Nūdžints (Ted Nugent) Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu mūziķis Teds Nūdžints (Ted Nugent), kurš agrāk publiski teicis, ka Covid-19 nav "reāla pandēmija", pats inficējies ar šo vīrusu, ziņo ārvalstu prese. 

72 gadus vecais ģitārists ir viens no retajiem mūzikas industrijas cilvēkiem, kas atklāti pauž konservatīvus uzskatus, atbalstot republikāņu ieroču politiku, kritizē kustību "Black Lives Matter", iestājas pret vakcinēšanos u.tml.

"Es šodien saņēmu pozitīvu testa rezultātu, Man tagad ir tas ķīniešu s...ds," viņš paziņoja savā Facebook tiešraides video 19. aprīlī.

Teds Nūdžints
Teds Nūdžints Foto: Ekrānuzņēmums

"Man ir paziņojums. Kaut cilvēki man teikuši, lai to nedaru. Man kādas desmit dienas bija gripas simptomi. Man likās, ka mirstu," viņš saka. 

Viņš arī atklāj, ka izjutis šajās dienās vairākus simptomus - galvassāpes, ķermeņa sāpes, piedzīvojis grūtības piecelties no gultas. 

Pagājušomēnes Nūdžents paziņoja, ka ASV oficiālie statistikas dati par mirušajiem no Covid-19 ir safabricēti - tie ir augstāki nekā realitātē. 

"Viņi apgalvo, ka no Covid-19 miruši 500 tūkstoši cilvēku," viņš teicis kādā citā Facebook video. "Muļķības! Kādu vīrieti līdz nāvei sadūra, bet kā nāves iemeslu ieraksta Covid-19 utt."

Nūdžents iepriekš arī bija paziņojis, ka nevakcinēsies pret vīrusu, jo neuzticas vakcīnu izgatavošanas ātrajam tempam. 

Jau ziņots, ka ar jaunā koronavīrusa izraisīto slimību Covid-19 mirušo skaits Amerikas Savienotajās Valstīs pārsniedzis 20 000, liecina Džonsa Hopkinsa universitātes sestdienas vakarā (svētdien pēc Latvijas laika) publiskotie dati. 

Savukārt kopējais inficēšanās gadījumu skaits Savienotajās Valstīs pieaudzis līdz 527 111, vēsta Džonsa Hopkinsa universitāte.

No pasaules valstīm ASV ir vislielākais  ar koronavīrusu inficējušos un ar Covid-19 mirušo skaits.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu