Dziedātāja Anita Intaite piedāvā jaunu singlu "Paslēpes"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Anita Intaite
Anita Intaite Foto: publicitātes

Šova "Okartes skatuve" dalībniece, dziedātāja Anita Intaite klausītāju vērtējumam nodevusi jaunu dziesmu "Paslēpes". Dziesmai tapis arī emocionāli piesātināts vizuālais vēstījums.

“Man ir svarīgi ieklausīties sevī. Tur slēpjas mans spēks un mana brīvība. Arī dziesma Paslēpes ir par sevis sastapšanu. Par atvadām no pagātnes un visa vecā, kas vairs nekalpo par labu. Ieskatīties dziļi sevī un paskatīties acīs patiesībai - tas nav viegli! Tomēr, ja esi gana drosmīgs spert soļus pretī patiesībai, kļūsti brīvs un rodi iekšējo harmoniju,” norāda Anita.

Dziesmas teksta autore ir pati dziedātāja, savukārt videoklips tapis sadarbībā ar režisoru Raiti Jāni Raitumu, kurš videoklipā ir arī galvenās vīriešu lomas atveidotājs.

“Domājot par dziesmas vizuālo vēstījumu, vēlējos, lai tas ir emocionāli piesātināts, patiess. Tā arī radās mans un Raita kopdarbs - dziesmas Paslēpes videoklips, kurā esam ne vien sapinuši savus stāstus, bet iekļāvuši arī galveno vēstījumu, ko vēlamies nodot klausītājam - nepazaudēt sevi un mirkli, kurā dzīvojam tieši tagad,” turpina Anita. 

Arī režisors Raitis Jānis Raitums uzsver veiksmīgo sadarbību ar mākslinieci: "Radot mākslu, man ir svarīgi būt atklātam, patiesam pret sevi, pat ievainojamam. Sastrādāties ar Anitu bija patiesi viegli, jo šajā ziņā esam ļoti līdzīgi, arī mūsu vērtības sakrīt. Anitai bija nepieciešams atbalstošs partneris, bet man – nepieciešamība radoši izpausties. Tā nu tas ir rezultējies dziesmas Paslēpes videoklipā."

Video: "Paslēpes".

Savukārt dziesmas producentam Jānim Narbutam, kurš ar Anitu sadarbojies jau iepriekš pie dziesmas "Nepieradinātā" un zināms arī kā grupas "Rock’n’Berries" basģitārists, darbs pie dziesmas radījis nostalģiskas sajūtas: "Man šī dziesma atsauc atmiņā pusaudžu laikus, kad pasaules topos mirdzēja tādas grupas kā Incubus un Puddle of Mudd. Arī Anita ir ļoti radoša un spilgta personība. Viņas dziesmas vedina uz pārdomām, bet katrs to vizuālais noformējums ir kā spēcīgs kinematogrāfisks darbs."  

Dziesmas videoklips uzņemts K.K. fon Stricka villā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu