Arī "Akropole" piedāvās tirgošanos uz ielas

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Tirdzniecības centrs "Akropole".
Tirdzniecības centrs "Akropole". Foto: Zane Bitere/LETA

Piektdien darbu sācis āra iepirkšanās laukums 2537 kvadrātmetru platībā pie tirdzniecības centra "Akropole", pavēstīja "Akropoles" pārstāvji.

Plānots, ka iepirkšanās laukums turpmākās divas nedēļas darbosies piektdienās, sestdienās un svētdienās - 23., 24., un 25.aprīlī, kā arī 30.aprīlī un 1., 2.maijā. Šajos datumos veikali āra iepirkšanās laukumā būs apmeklētājiem pieejami no plkst.10 līdz 21.

Laukums atrodas pie "Akropole" B ieejas un tajā strādās veikali "Nike", "Sportland", "Sportsdirect", "Douglas", kā arī "Milani". Tāpat darbu joprojām turpinās attālināti iegādāto preču izsniegšanas punkts.

Tirdzniecības centra pārstāvji uzsvēra, ka āra iepirkšanās laukuma teritorijā jāvalkā sejas maskas. Lai regulētu apmeklētāju plūsmu, ieeja un izeja tiek organizēta atsevišķās vietās, lai minimizētu drūzmēšanās riskus. Vienlaikus āra iepirkšanās laukumā ir uzstādīta roku dezinfekcijas iekārta, un apsardzes darbinieki sekos līdzi epidemioloģisko prasību ievērošanai. Āra iepirkšanās laukuma teritorija ir apsargāta un tajā darbojas video novērošana.

"Apzinoties, cik ļoti mūsu nomnieki un apmeklētāji ar nepacietību gaida pilnvērtīgas iepirkšanās atsākšanos iekštelpās, esam priecīgi, ka noteikto ierobežojumu apstākļos, vienlaikus, ievērojot visus nepieciešamos drošības pasākumus, mēs varam piedāvāt iespēju klātienē un svaigā gaisā pielaikot un iegādāties dažādas ikdienai svarīgas preces," sacīja "Akropoles" vadītāja Zane Kaktiņa un piebilda, ka atkarībā no turpmākajiem Ministru Kabineta noteikumiem, āra iepirkšanās laukums savu darbību varētu turpināt ilgāk.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu