Nedēļas fokusā Covid-19 cenu lapa (2)

Krīzes ietekme uz produktu cenām
TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
"Nedēļas fokusā".
"Nedēļas fokusā". Foto: Jānis Škapars/TVNET

Kāda ir krīzes ietekme uz preču cenām no lielveikalu, ražotāju un ekspertu perspektīvas? Kādas plaisas patēriņa paradumos un sabiedrībā kopā ir radījis Covid-19? Par to un citiem jautājumiem diskutēsim tiešraidē "Nedēļas fokusā".

Veikalos Covid-19 krīzes ietekmē parādās ļoti lielas atšķirības preču cenās - tā intervijā aģentūrai LETA iepriekš norādījis Lauksaimniecības tirgus veicināšanas centrs. 

"Covid-19 Latvijā sabiedrību ir vēl vairāk polarizējis, vēl vairāk bagātie ir nodalīti no nabadzīgajiem, plaisa ir palielinājusies nenormāli. Iepriekš visa politika, vismaz vārdos, tika vērsta uz tā saukto šķēru samazināšanu starp iedzīvotāju grupām. Tagadējā situācija mūs dzen drausmīgā atšķirībā," pauž centra vadītāja Gulbe.

Kā Covid-19 ietekmējis cenas un patēriņa paradumus - par to piektdien raidījumā "Nedēļas fokusā" ar TVNET žurnālistu Mārtiņu Dauguli diskutēs sociālais antropologs Andris Šuvajevs, SIA "Dimdiņi" valdes priekšsēdētājs Oskars Brediks un Rimi Latvia kategoriju departamenta direktors Milans Blūms. 

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu