Svētdienas horoskops: padomā par veselīgu un pavasarīgu ēdienkarti

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops svētdienai, 25. aprīlim.

Izklaidei un iedvesmai 

AUNS 

Prāts nesās uz kust īgām sportiskām aktivitātēm brīvā dabā. Kas gan var būt jaukāk – ja laika apstākļi lutina. Ja laiks nav piemērots sportam, tad prieku sagādās čatiņš ar draugiem. 

VĒRSIS 

Ja arī dažkārt brīvdienās gribas paslinkot, tad šī nav tā reize. Jau no paša rīta kaut ko sirdij tuvu dungodams rosīsies pa virtuvi. Pēc tam dodies pastaigā vai izbraucienā līdz pat vēlam vakaram. 

DVĪŅI 

Prāts nemierīgs, jo tuvojas jaunā darba nedēļa ar atbildīgiem pienākumiem. Varbūt šodien jāsarūpē pārtikas krājumi tuvākajām dienām, lai par to vairs nav jādomā. 

VĒZIS 

Mazliet velk uz kašķi, jo kāds no mājiniekiem izjauc ierasto ritmu un nevēlas spēlēt pēc taviem noteikumiem. Tie ir dzīves sīkumi, par kuriem nav vērts strīdēties. 

LAUVA 

Varbūt kaut kur jādodas, jāizkustas? Bet varbūt tomēr jāpārskata un jāsaplāno jaunās nedēļas darbi? Kamēr prātosi – jau pus diena pagājusi. Bet patiesībā var paspēt gan vienu, gan otru. 

JAUNAVA 

Palutini savus mīļos, pagatavojot vai pasūtot gardu maltīti un aizvedot mazā, jaukā izbraucienā. Brīvajiem ļaudīm iespējams pēkšņas simpātijas - var gadīties, ka, sākot saraksti internetā. 

SVARI 

Šodien būsi noskaņots uz pozitīva viļņa. Var gan nākties risināt kādus jautājumus sirdslietās un attiecībās ar mīļoto, taču atklāta saruna visu saliks savās vietās. 

SKORPIONS 

Tuvie un mīļie cilvēki gribēs, lai esi ar viņiem – kopā saimnieko, kopā atpūties. Taču pašam sirds ilgosies pēc vienatnes, lai mierīgi sakārtotu domas un noskaņotos jaunajai nedēļai. 

STRĒLNIEKS 

Neliela izkustēšanās nāks par labu. Sportiskas aktivitātes brīvā dabā ir tieši tas, kas vajadzīgs. Tāpat arī vajadzētu padomāt par veselīgu ēdienkarti, iekļaujot dabas dotos pavasara vitamīnus. 

MEŽĀZIS 

Mīlestības diena. Jaukas emocijas un dzirkstis, pavadot laiku ar mīļoto. Savukārt brīvajiem ļaudīm iespējama aizraujoša iepazīšanās un „tauriņi vēderā”. 

ŪDENSVĪRS 

Būsi noskaņots izklāstīt savas atziņas par visdažādākajām dzīves tēmām. Ir jauki dalīties un diskutēt, bet uzklausi arī citus. Ļoti iespējams, ka nav tikai viena vienīgā patiesība. 

ZIVIS 

Mierpilna diena, kad negribas nekur steigties, nedomāt rūpju domas, bet vienkārši izbaudīt nekā nedarīšanu. Izgulies, palasi, noskaties labu filmu, rīt jau atkal jāsāk rosīties.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu