Salaspilī no degošas mājas izglābts cilvēks

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
VUGD darbinieks. Ilustratīvs attēls.
VUGD darbinieks. Ilustratīvs attēls. Foto: Una Kupruka / LETA

Sestdien ugunsgrēkā Salaspils novadā cietis viens cilvēks, aģentūrai LETA pastāstīja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāve Agrita Vītola.

Vakar plkst.20.20 tika saņemts izsaukums uz ugunsgrēku Salaspils novadā, kur dega divstāvu mūra dzīvojamā ēka 80 kvadrātmetru platībā, pie mājas piebūvētās koka garāžas jumts 15 kvadrātmetru platībā un pagalmā esoša automašīna 10 kvadrātmetru platībā. Naktī uz svētdienu plkst.0.34 šis ugunsgrēks tika likvidēts.

Vēl pirms ugunsdzēsēju ierašanās no ēkas evakuējās trīs cilvēki. Viens no tiem bija cietis ugunsgrēkā un tika nodots mediķu aprūpē, sacīja Vītola. 

Viņa piebilda, ka šonakt plkst.0.46 VUGD saņēma izsaukumu uz paaugstinātas bīstamības ugunsgrēku Dundagas novadā, kur pilnā platībā jeb 120 kvadrātmetru platībā dega vienstāva koka saimniecības ēka. Ugunsdzēsējiem izdevās no liesmām nosargāt blakus esošo dzīvojamo ēku un šķūni. Šis ugunsgrēks likvidēts plkst.5.19. 

Tāpat VUGD darbinieki sestdien no Lielupes Jelgavas novadā izcēluši vienu bojāgājušo, informēja Vītola. 

Kopumā VUGD sestdien saņēma 49 izsaukumus. No tiem 29 izsaukumi bijuši uz ugunsgrēkiem, 13 - uz glābšanas darbiem, bet astoņi izsaukumi bija maldinājumi. Sestdien dzēsti arī septiņi kūlas ugunsgrēki. 

 
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu