Nedēļas horoskops

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Uzzini, ko sola zvaigznes no 26. aprīļa – 2. maijam.

AUNS 

Neviens kalns nav par augstu un neviena jūra par dziļu. Darbā vai biznesā būsi nospraudis mērķi (varbūt pat vairākus), un ar visu savu Auniņa spītību virzīsies pretī panākumiem. Citi novērtēs tavas idejas un atzīs autoritāti. Uzslavas – kā medains sīrups dvēselei. Brīvajā laikā aktīva saziņa ar draugiem. Visi noilgojušies pēc satikšanās, tāpēc ar cerībām par ierobežojumu atcelšanu, aktīvi apspriedīsiet plānus vasarai. Tikai viens brīdinājums – nejauc draudzību un naudas lietas, neaizdod un neaizņemies. 

VĒRSIS 

Pasmaidi un pasaule gaišāka liksies. Pratīsi apburt ar šarmu un piemīlību un daudzas durvis atvērsies pašas no sevis. Izmanto izdevības, lai atrastu domubiedrus, kas kopā ar tevi vēlas veidot jaunus projektus. Kāds būs nolēmis iegūt atzinību, iesaistoties publiskās aktivitātēs. Vari izmēģināt visu, kas ienāk prātā: rīkot prezentācijas, pieteikties realitātes šovā vai kādā konkursā. Lietišķiem cilvēkiem sekmīga saziņa ar ārvalstu partneriem, attālināta konference, darījumu sarunas. Dienas skries strauji. 

DVĪŅI 

Tu esi komunikācijas lielmeistars. Kā smejies: vilku no meža ārā izrunāsi... Un šonedēļ šīs prasmes lieti noderēs. Var nākties kārtot darīšanas ar iestādēm, bankām vai ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem, un nav teikts, ka viņi vēlēsies visu saprast no pirmā teikuma. Neatlaidies, bet pacietīgi izskaidro. Ja nepieciešams, tad vairākas reizes. Darbā radošs gars un interesantas idejas, tikai, priecājoties par tām, nedrīkst lidināties pa mākoņiem. Liela uzmanība pievēršama juridiskiem jautājumiem. 

VĒZIS 

Ļoti straujš dzīves ritms un jāpaspēj teju vai atrasties vairākās vietās vienlaikus. Lieti noderētu nomas auto, kuru var atstāt galamērķī, nedomājot par stāvvietas apmaksu. Vai skrejritenis. Vai divritenis... Vai vislabāk – tādi septiņjūdžu zābaki kā pasakā. Šonedēļ rūpīgi saplāno dienas, jo darba daudz, laika maz. Taču tavas aktivitātes tiks pamanītas un iespējami vilinoši 

sadarbības piedāvājumi. Tikai šajā trauksmainajā nedēļā neaizmirsti savus mīļos. Ja ir bērni, iespējams, viņiem vajadzīgs kāds padoms no tavas pieredzes. 

LAUVA 

Ļoti svarīgas attiecības ģimenē. Ar vecākiem, bērniem, otro pusīti. Iespējams, viedokļi būs atšķirīgi, un katrs gribēs savu pieteikt kā vispareizāko. Ir jāatrod kompromiss – jāprot uzklausīt, iedziļināties un respektēt. Mazliet „pūku izmest” var, bet tad drīz jāizlīgst, jo patiesībā savējie ir spēks un atbalsts. Uzmundrinājums būs nepieciešams, jo darbā gaidāmi dažādi izaicinājumi - jauni projekti, jauna lietu kārtība, jaunas tehnoloģijas. Vajadzēs piemēroties un ātri reaģēt uz situācijām. 

JAUNAVA 

Mācīt un mācīties – tāds ir šīs nedēļas moto. Nav svarīgi, cik tev gadu, cik diplomu un kāda pieredze. Pasaules straujiem soļiem dodas uz priekšu un notiek nemitīgs attīstības process. Jāiet līdzi laikam un jāapgūst kas jauns. Tās var būt tehnoloģiju iespējas, jauni risinājumi sen zināmiem darbiem u.c. Ja kāds vēlas uzklausīt tavu pieredzi, tad neliedz padomu. Līdztekus darbam aizraujošs periods privātajā dzīvē. Pavasaris var pamodināt pēkšņas kaislības, kas nedod miera romantiskos vakaros. 

SVARI 

Kurš teica, ka Svari svārstās? Varbūt ilgāk pie drēbju skapja un spoguļa pastāvēs vai veikalā štātes nolūkos, bet tad, kad jāpieņem nopietns un izšķirošs lēmums, nekādas locīšanās visiem vējiem līdzi nebūs. Parādīsi stingru mugurkaulu un gūsi kolēģu cieņu. Kādam var pavērties jaunas karjeras vai biznesa iespējas. Ja profesionālajā jomā ko maini, tad izturies rūpīgi pret dokumentiem un līgumiem. It īpaši attiecībā uz finanšu norunām. Attiecību jomā daudz emociju. Ja kas nenotiek pēc tava prāta, vispirms skati, ko pats dari. 

SKORPIONS 

Darbā viss ritēs ierasto gaitu – jāstrādā daudz un atbildīgi, bet nekādi jauni notikumi, visticamāk nav gaidāmi. Priekšplānā izvirzīsies privātā dzīve un mājas pienākumi. Ja esi plānojis kādus vērienīgus pārkārtojumus, interjera uzlabošanu, remontradrbus vai pārbūves, tad ir īstais laiks ķerties klāt. Kā arī iegūt nepieciešamās atļaujas un saskaņojumus, ja vajag. Salīgstot meistarus, noformē līgumu. Vismaz kaut kāda garantija, ka pēc avansa saņemšanas 

nepazūd. Sirdī pavasarīgi romantiskas noskaņas. Labs laiks dzīves baudīšanai. 

STRĒLNIEKS 

Tu esi cilvēks, kas dzīvo ar skatu nākotnē. Un tev patīk izmēģināt visu jauno – it īpaši lietas, kas dzīvi padara ērtāku un komfortablāku. Ja nepieciešamas jaunas tehnoloģiskās ierīces darbam, tad runā ar priekšniecību par iegādi. Dabra pauzēs, ieskatoties internetā, pamanīsi šo un to noderīgu mājas saimniecībai – kādu darba instrumentu, putekļu sūcēju-robotiņu vai ko citu. Ja patīk, tad jāpērk. Patlaban ir labvēlīgs laiks sadzīves tehnikas iegādei. Brīvbrīžos gan „nesēdi” internetā, bet izkusties un izbaudi sportiskas aktivitātes. 

MEŽĀZIS 

Pragmatisms, racionālisms un aprēķins. Pozitīvā nozīmē. Darba kolēģi vai biznesa partneri vērsīsies pēc padoma, labprāt uzklausīs un ņems vērā tavus ieteikumus. Tas būs glaimojoši, taču kādā brīdī pašam var sākt likties, ka šo un to nezini. Vienmēr ir vērts papildināt prasmes – piesakies tiešsaistes kursos vai uzklausi citu speciālistu pieredzi. Zināšanas noderēs arī, lai palielinātu ienākumus. Naudas lietām jāpievērš pastiprināta uzmanība, jo kaut kas var bremzēties. Pārbaudi vai saņemts viss nopelnītais. 

ŪDENSVĪRS 

Vairāk optimisma un dzīvesprieka! Pavasaris krāsojas arvien košāks un saule silda arvien mīlīgāk. Ja neesi to pamanījis un staigā noliektu galvu un rūpju rievu pierē, tad ir vērts pacelt acis augšup. Un... pārskatīt savu pienākumu sarakstu. Varbūt esi uzņēmies pārāk daudz gan darbā, gan mājās. Brīvo laiku vajadzētu veltīt sev: atpūtai, pastaigām, sportam vai rāmi nesteidzīgai saimniekošanai mājās. Iespējamas interesantas idejas par peļņu, tikai visas vienošanās noformē juridiski korekti. 

ZIVIS 

Burvīgas iespējas parādīt savu kompetenci un spējas darbā vai biznesā. Ar strauju peļņu gan tas diez vai vainagosies, taču labāk mazāk, bet ilgtermiņā. Interesantas idejas, un netradicionāls skatījumu uz situācijām un problēmu risinājumiem. Taču viss rūpīgi jāizvērtē, jo var izrādīties, ka plāni ir lielāki nekā iespējas tos realizēt. Mājas dzīvē saimnieciskā rosība un sirsnība. Ja plānota iepirkšanās tūre vai pasūtījums internetā, tad izvērtē, ko patiešām vajag. Ir riski iztērēties. Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt interesantu iepazīšanos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu