Oļegs Fiļs par liktenīgo iepazīšanos ar mīļoto Kristīni (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Likvidējamās "ABLV Bank" līdzīpašnieks, uzņēmējs Oļegs Fiļs intervijā žurnālam "Santa" pastāstīja par savām attiecībām ar mīļoto sievieti Kristīni Jelinsku. 

Kā izdevumam "Santa" atklāj Fiļs, viņš ar Kristīni iepazinies bankas kraha laikā 2018. gadā. "Kristīne strādāja mūsu bankas apkalpošanas nodaļā. (..) Kristīni pamanīju tikai mūsu kopējā sapulcē par to, ka bankas vairs nav. Mēs visi raudājām," atminas Fiļs.

Viņš mīļotajā sievietē novērtē pozitīvismu un godīgumu, atklājot, ka abi saprotas no pusvārda. "Kristīne ir ļoti pozitīvs cilvēks. Ļoti taisnīga, godīga, tieša, ļoti atbalstoša. Saprotoša. Arī ārkārtīgi jaudīga. Arī mana mamma Kristīni uzreiz pieņēma, jo arī viņa ir pozitīvs, brīnišķīgs cilvēks un arī darbaholiķe, tādēļ labi saprot mūs, tādus pašus darbaholiķus."

"Kristīne ir mana vislielākā kritiķe un vislielākais atbalsts pēdējo triju gadu laikā. Viņa piekrīt manām ambīcijām un darbiem. Viņai tie patīk, viņa iesaistās," izskatīgo tumšmati slavē Fiļs, kurš cer, ka ar mīļoto kopā būs līdz mūža galam. 

Atgādinām, ka Fiļs iepriekš bija divas reizes precējies un ir tēvs četriem bērniem. Arī Jelinska ir mamma diviem dēliem.

Pilnu interviju ar Oļegu Fiļu lasiet žurnāla "Santa" maija numurā!

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu